23 NİSAN İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF

23 NİSAN İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF

Beylikbağı İlim – Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği bu akşam Sarı Cami meydanında Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirecek.

Dernek yönetiminden yapılan açıklamada bu akşam saat 20.15’de Beylikbağı Sarı Cami meydanında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile Mevlid-i Şerif okutulacağı belirtildi.

Aziz şehitlerimizin ve tarihimizin altın harflerle yazılmış zaferlerine mazhar olmuş ecdadımızın ruhlarına hediye eylemek üzere gerçekleştirilecek Kuran-ı Kerim tilavetine tüm bölge halkını davet eden Beylikbağı İlim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle ve şükranla anıyoruz.” Dedi. 

YAYINCININ NOTU

Türkiye'nin gelecek yıllarının inşası için en önemli bulgu; milli ve dini değerlerin barıştırılmasıdır. Günümüz dünyasında söz sahibi, refah ve mutluluk içinde bir toplumun inşası milli ve dini değerlerin kucaklaşması ile mümkündür.

Kurtuluş mücadesinin aziz kahramanlarını ve ecdadımızın zaferlerini unutmadan yüce dinimizin değerleri ile birlikte milli hissiyatlarımızı ve dini değerlerimizi kaynaştırarak dünyanın en büyük ve müreffeh ülkesi haline gelinmesi mümkündür.

Sultan Alparslan'da, Fatih Sultan Mehmet'de, Atatürk'te bizimdir. Her biri bize bu aziz vatanı emanet etmiş büyüklerimizdir.

Bu görüşle Beylikbağı İlim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma derneğinin bu akşam Sarı Cami meydanında gerçekleştirecek olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kuran-ı Kerim tilaveti tarihe not düşülmesi gereken ve örnek alınması gereken bir adımdır. Emeği gecenleri tebrik ederiz.