A Milli Kadın Futbol Takımı, antrenmanda

A Milli Kadın Futbol Takımı, antrenmanda

A Milli Kadın Futbol Takımı, antrenmanda

A Milli Kadın Futbol Takımı, antrenmanda! 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele eden kulüp, antrenman yaptı! A Milli Kadın Futbol Takımı, İsviçre ve Macaristan maçı hazırlıkları için büyük bir özveri ile antrenmanlara katılıyor.. Hedef başarı..

2025 Avrupa Şampiyonası elemelerinde B-Lig 1. Grupta mücadele eden kadın futbol takımımız, İsviçre ve Macaristan ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

 

Kadın futbol takımımız, Hasan Doğan takım takımında hazırlıklarını yaparken, Riva da idmanlara devam ediyor! Kuvvet antrenmanının ardından sahada taktik antrenmanı yapıldı. Hilal ve Yıldızlar ayın 5'inde İsviçre ile deplasmanda oynayacak. 9 Nisan'da ise Pendik Stadı'nda Macaristan ile karşılaştı.

HAMİT ALTINTOP FUTBOLCULARLA BULUŞTU

Milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop, sahadaki taktik çalışmaları anlattı, antrenmanı gözlemledi. Antrenman sonunda oyuncular ve teknik heyet ile bir araya geldi. Hamit Altıntop, UEFA Uluslar C Ligi'nde gol yemeden 6/6 kazanarak B Ligi'ne yükselen kadın milli takımını tebrik ederek, İsviçre ve Macaristan karşılaşmalarında başarılar diledi.

 

Kaleciler: Selda Akgöz (Fomget G.S.K, Ankara Büyükşehir Bölgesi), Fatma Şahin (Beylerbey Spor Kulübü), Abzenur Yaman (Galatasaray)..

 https://abcgazetesi.com/a-milli-kadin-futbol-takimi-antrenmanda-735490