Anma Gününe Davet!.

Anma Gününe Davet!.

Dr. Şefik Postalcıoğlu’nu kaybettiğimiz tam sekiz yıl olmuş…

Sekiz sene önce ebediyete uğurlanan Dr. M. Şefik Postalcıoğlu, Dokuzuncu ölüm yıldönümünde 25 Ağustos 2019 Pazar günü Saat:10:00'da Bahçecik Damlar Kabristanındaki kabri başında anılacaktır.

26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi ve 26 Ağustos 1922 Afyonkarahisar - Kocatepe'de başlayan Büyük Taarruzun da yıldönümü olan 26 Ağustos 2011 Cuma günü, gittiği iftar sonrası Seka Park'ta kalp krizi geçirerek, Kadir gecesi hayatını kaybeden, değerli insan, mesleğindeki başarısının yanında ilimizin sosyal hayatında da aranan ve çok sevilen Kocaeli Valiliği Kültür Müdürlüğü Türk Müziği Korosu Başkanı, Kocaeli Afyonkarahisarlılar Derneği Başkanı, Kocaeli Aydınlar Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi, Kocaeli Tabipler Odası Üst Kurul Delegesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi, KBB Mütehassısı Dr. M. Şefik Postalcıoğlu dostları tarafından Bahçecik Damlar Kabristanındaki Kabri başında anılacaktır.

25 Ağustos 2019 Pazar günü sabahı saat: 10:00'da Bahçecik Damlar Kabristanındaki Kabri başında tertiplenen Anma programına Dr. M. Şefik Postalcıoğlu'nu sevenler ve hatırlayanlar, aileleri ile birlikte davetlidir.

 İlgi ve teşriflerinizi rica ederiz.

 Ahsen Okyar ve arkadaşları.