Aykan DOD’un 6. Bayisi Gebze’de Hizmete Girdi

Aykan DOD’un 6. Bayisi Gebze’de Hizmete Girdi

Aykan DOD’un 6. Bayisi Gebze’de Hizmete Girdi

İsotlar Grup çatısı altında faaliyet gösteren Aykan, yenilikçi yaklaşımı ve müşteri memnuniyetini öncelikli tutan hizmet anlayışıyla, 2. el araç sektörüne yeni bir soluk getirmeye devam ediyor. Aykan DOD, Gebze’de hayata geçirdiği yeni bayisi ile Türkiye genelindeki 6. Bayisine ulaşmış oldu.

Aykan Gebze DOD, ikinci el araç alım satımında kullanıcıların memnuniyetini öncelikli tutarak, müşterilere kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmayı hedefliyor. Türkiye'nin dört bir yanında gösterdiği başarılarla tanınan Aykan, Gebze'de de aynı kalite ve güvenceyi sağlayarak araç sahiplerine ve alıcılarına destek olmaya devam ediyor.

DOD markası, 2. el araç fiyatlarını titizlikle takip ederek, alıcılar ve satıcılar arasında adil bir satış değeri oluşturmayı hedefliyor. Bu çerçevede, Aykan Gebze DOD, aksesuar temini, ekspertiz hizmeti, araç görünümünü yenileme ve sigorta gibi birçok hizmet sunmanın yanı sıra, kilometresi ve trameri yüksek, ekspertizi yoğun işlemli araçları bünyesinde bulundurmuyor.

İsotlar Grup Genel Müdürü Muammer Kavas, Gebze'de açılan yeni Aykan DOD şubesi ile ilgili olarak: “Gebze ve çevresindeki araç sahipleri ve alıcılarına güvenilir ve profesyonel bir alım satım deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Yeni şubemizin başarılı bir şekilde faaliyete geçmesiyle birlikte, bölgedeki araç sahipleri için birinci sınıf hizmet sunmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Stoklarındaki her aracın TSE onayından geçtiğini dile getiren İsotlar Grup Filo Satış ve 2. El Direktörü Murat Atban “Satışa sunduğumuz her araç ihtiyaç doğrultusunda karoseri iyileştirme ve kozmetik iyileştirme aşamalarından geçmektedir. Bununla birlikte şubelerimizde müşterilerimize 101 nokta kontrolü, trafik ve kasko sigorta seçenekleri hizmetleri de sağlanmaktadır. Ayrıca misafirlerimize temas ettiğimiz her noktada, konusunda uzman kadromuzun güler yüzlü hizmetini göreceksiniz” diye belirtti.

 

İsotlar Grup Hakkında

 

İsotlar Grup, 1965 yılından bu yana, dünyanın lider otomotiv ve motosiklet markalarının distribütörlük, yetkili satıcılık ve servis hizmetleriyle faaliyetlerini yürütmektedir. Yıllardır devam eden operasyonel çalışmalarda ürün çeşitliliğine sahip markalar ile kazandığı deneyimi yeni yatırımlara aktararak istikrarlı büyüme elde etmiştir.

Otomotiv ve motosiklet sektörünün yanı sıra, 2006 yılında Çukurova bölgesinde tarım faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan İsotlar Tarım, grubun bir diğer önemli yatırım sahasını oluşturmaktadır. İsotlar Grup, son yıllarda bünyesine kattığı bağ bahçe traktör markası Antonio Carraro ile tarımda da varlığını giderek artırmaktadır.

 

DOD Hakkında

 

İkinci el araç dünyasına yepyeni bir anlayış getiren İsotlar Grup, DOD markasıyla 2. el araç fiyatlarını yakından takip ederek, araç alım satımında tarafların memnun olacağı bir satış değeri oluşturmayı hedeflemektedir. DOD; aksesuar temini, istenilen araca ekspertiz, araç görünümü yenileme ve sigorta hizmetlerinin yanında her marka araç için uygun şartlarda 2. el taşıt kredisi sağlamaktadır.

 

 https://www.kocaelikentgazetesi.com/ticaret/aykan-dodun-6-bayisi-gebzede-hizmete-girdi-h46031.html