BAŞARAN, DAVUTOĞLU'NA "EVET" DEDİ.

BAŞARAN, DAVUTOĞLU

GEBZELİ İŞ ADAMI ÖMER FARUK BAŞARAN, ESKİ BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU'NUN KURACAĞI YENİ PARTİDE KURUCULAR ARASINDAKİ YERİNİ ALDI.

Kısa bir süre önce haber sitemizde Davutoğlu - Başaran yakınlaşmasına dikkat çekilmiş ve başaran'ın yeni kurulacak partide gödev alacağı belirtilmişti.

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu tamamlayan ASİAD'ın Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni partide kurucu olduğunu kamuoyuna ilan etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Davutoğlu arasında şehir üniversitesi ve mal beyanı üzerine çok ateşli ve sert geçen tartışmaların yaşandığı şu günlerde Türkiye'de iş dünyasının önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen Ömer Faruk Başaran'ın yeni partide kurucu olacağını açıklaması kötü günler geçiren ekonomi dünyasına bir mesaj olarak algılandı.

Türkiye Patronlar Platformu Genel başkanı ve büyük Türkiye Hareketinin kurucusu olan, bölgemizde ve ülkemizde bir çok sivil toplum kuruluşunun ve özellikle iş dünyasının örgütlenmesinde SİAD ların kurulmasında önemli mesai hadcamış biri olan Ö. Faruk Başaran'ın siyaset dünyasına bomba gibi düşen açıklamasının ardından kulislerde yeni kurulacak parti ile iş dünyası arasında ilişkileri Başaran'ın yönlendireceği ve Başaran'ında aralarında bulunduğu akademik bir kadronun Türkiye ekonomisinin şu an ki halinin bir tomografisinin çekilerek çözüm yollarının belirlenmesine çalışılacağı, böylelikle yeni parti adına ekonomik programında şekillenmiş olacağını belirtiliyor.