BAŞARAN VE KARAMOLLAOĞLU NE KONUŞTU?

BAŞARAN VE KARAMOLLAOĞLU NE KONUŞTU?

İstanbul Bayrampaşa’da düzenlenen düğün cemiyetinde bir araya gelen SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın uzun süre baş başa görüşmesi gözlerden kaçmadı.

Saadet Partisi İstanbul il yöneticisi Recep Gündüz’ün hafız olan kızı Sena Gündüz ile Hafız Furkan Bayraktar’ın düğün cemiyeti Bayrampaşa ilçesinde gerçekleşti.

Saadet Partisi ailesini ve iş dünyasını bir araya getiren düğün cemiyetine SP lideri Temel Karamollaoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Birol Aydın ve Mustafa Kaya, İstanbul il başkanı Abdullah Sevim, ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran, YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, MÜSİDER Genel Başkanı Arslan Ateş ve Milli Görüş camiasının önde gelen isimleri katıldı.

Yoğun katılımın yaşandığı düğün töreninde SP liderinin bulunduğu masanın gündemi Barış Pınarı harekatı, siyaset ve ülke ekonomisi olunca Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ASİAD Genel Başkanı Ömer Faruk Başaran ile bir süre baş başa sohbet etti.

Her iki ailenin yakın dostu olan Temel Karamollaoğlu ve Ömer Faruk Başaran’ın baş başa sohbetleri düğün cemiyetine katılan konukların dikkatlerinden kaçmadı.

Düğün sonrasında Gebze ve Kocaeli programları hakkında Başaran’ı bilgilendiren Saadet Partisi lideri Gebze ziyaretlerinde Ömer Faruk Başaran’la tekrar bir araya gelmek istediğini belirterek ASİAD Genel Başkanını da Ankara’da misafir etmeyi arzuladığını ifade etti.

Karamollaoğlu ile hayli samimi ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdiği gözlerden kaçmayan Ömer Faruk Başaran ise ikili görüşmenin ayrıntıları hakkında bilgi vermezken SP lideri Karamollaoğlu’na ve Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın’a ASİAD ve iş dünyasının sorunlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etmekle yetindi.