Büyükşehir meclisine Cumhurbaşkanı Erdoğan engeli

Büyükşehir meclisine Cumhurbaşkanı Erdoğan engeli

AK Parti'de sonbaharda kongreler başlıyor.

AK Parti'de sonbaharda kongreler başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Ağustos Perşembe günü belediye başkanları ile Ankara'da bir araya gelecek. Bu durumda 22 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına AK Parti’li belediye başkanları katılamayacak.

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası belediye başkanları ilk bu hafta Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da bir araya gelecek. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi de Perşembe günü gerçekleştirilecek. Ankara’daki toplantı nedeniyle AK Parti’li belediye başkanları bu meclis toplantına katılamayabilir. Bu durumda Büyükşehir Meclisi’ni Yaşar Çakmak’ın yönetmesi bekleniyor.

MYK’DA ÖNEMLİ KARARLAR BEKLENİYOR
Erdoğan, 22 Ağustos'ta düzenlenecek toplantıda, özellikle yeni seçilen belediye başkanlarına talimatlarda bulunacak. 23 Ağustos'ta ise AK Parti'nin en yetkili karar organı toplanacak. Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek. Partideki yenilenme süreci, ekonomi ve dış politika konularında istişareler yapılacak.

https://www.medyatikhaber.net/buyuksehir-meclisine-cumhurbaskani-erdogan-engeli/1246/