CAMİA İÇİN OYNAYACAĞIZ.

CAMİA İÇİN OYNAYACAĞIZ.

USTA GAZETECİ MESUT IŞIK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN GEBZESPOR'DAKİ SON DURUMU PAYLAŞTI. FUTBOLCULAR KENDİ İMKANLARI İLE İDMAN YAPACAK.

IŞIK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN 15 GÜNDÜR İDMANA ÇIKMAYAN GEBZESPOR'LU FUTBOLCULARIN KAMUOYUNA DUYURULMASINI İSTEDİKLERİ AÇIKLAMAYI YAYINLADI.

USTA GAZETECİYE YAŞADIKLARINI ANLATAN MOR BEYAZLI FUTBOLCULAR, PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN İZMİRSPOR KARŞILAŞMASINA CAMİA İÇİN ÇIKACAKLARINI VE TER İDMANINI YARIN SAAT 16.00'DA KENDİ BAŞLARINA YAPACAKLARINI BELİRTTİLER.

SEZON BAŞINDAN BU YANA GEBZESPOR'DA YAŞANAN MALİ KRİZİ TÜM AYRINTILARI İLE KAMUOYUNA AKTARAN FUTBOLCULAR " YAŞANAN SÜREÇTE ARTIK YAŞAMSAL İHTİYAÇLARIMIZI GÖREMEYECEK DURUMA GELDİK. VERİLEN SÖZLER TUTULMADI." DEDİLER.

İŞTE GAZETECİ MESUT IŞIK'IN SOSYAL MEDYA HESABINDA YAYINLADIĞI GEBZESPOR'LU FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI:

"Gebzespor taraftarına ve kamuoyunun dikkatine.Biz Gebzespor futbolcuları olarak bugüne kadar yaşadığımız sıkıntıları hep çözülecek beklentisiyle ve bulunduğumuz camianın büyüklüğünün bilincinde olarak sustuk ve işimizi yapmaya gayret ettik.Fakat artık günlük hayatımızı bile idame ettiremeyecek duruma kadar geldik.Vaadedilen sigortalarımız bile yapılmadı ve hiç bir güvencemiz yok.Ve hatta antremanlara gelecek yol parasını bulamayan arkadaşlarımız var.Biz ne kadar mağdursak klüpteki personel de en az bizim kadar sıkıntı çekmektedir.Aylardır maaş almadan çalışıyorlar.Başkanımız da verdiği sözleri her hafta öteleyerek beklentilerimizi karşılayamamıştır.En azından çok acil ihtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı taleplerimize bile başkan kayıtsız kalmıştır.En son hepimizi toplayıp çok ağır yeminler ederek verdiği Kasım 8’de olan ödeme sözünden de dün itibari ile döndüğünü bizlere iletti.Zaten bugüne kadar hakkımızı ne zaman talep etsek karşılığı sadece bağırmak çağırmak oldu.Aldığımız evrakları da hiç bir yerde kullanamıyoruz.Bankalara sordurduğumuzda çeklerin eski olduğu ve ilgili hesaplara uzun süredir para giriş çıkışı olmadığını, riskli çekler olduğunu söylediler.Hal böyle iken pskolojik olarak da kendimizi işimize veremez olduk.Herkesin bakmakla yükümlü olduğu insanlar var ve artık aile hayatımızı da etkiler oldu bu durumlar.Her geçen gün artarak ilerleyen kaos ortamı bizleri son derece yıprattı.Ve biz futbolcular olarak artık ödemelerimizi alıncaya ve sağlıklı bir çalışma ortamı sağlanıncaya kadar antremanlara çıkmama kararı aldık.Gerekenler yapıldığı takdirde her zaman terimizin son damlasına kadar savaşıp bu takımı hakettiği yere taşıyacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Paralarımızı istediğimiz de bütün futbolculara Kocaeli Büyükşehir belediyesi başkanının Gebze belediye başkanının Gebze akparti ilçe başkanının Gebze ticaret odası başkanın kendisine para vereceğini onların verdiği parayı bize vereceğini söyleyerek son 20 gündür tüm takımı kandırıyor. Pazar günu Gebzespor camiası için oynayacağımız maçın ter antrenman ını kendi başımıza futbolcular olarak yapacağız saat 16.00 da."