ÇEPER, ADD STANDINI ZİYARET ETTİ

ÇEPER, ADD STANDINI ZİYARET ETTİ

ZAFER HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ GEBZE ŞUBESİ TARAFINDAN GEBZE KENT MEYDANINA AÇILAN STANT VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR.

Zafer haftası etkinlikleri nedeniyle açılan stantı ziyaret eden CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, ADD yöneticileri ve gönüllüleri ile biraraya geldi.

Stant görevlisi Atatürkçü Düşünce Derneği temsilcileri ile sohbet eden Çeper, stantta Gebzelilerin beğenisine ve satışa sunulan ürünleri inceleyerek yakınlarına ve kendisine ADD ürünlerinden almayı ihmal etmedi.

Stant ziyareti sonrası sorularımızı yanıtlayan Çeper , " Her karış toprağı gözü dönmüş işgal güçlerinin eline geçmiş Anadolu'nun düşman işgalinden kurtarılması için Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a ayak basması ile başlayan kurtuluş mücadelesinin son safhasında 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Başkomutanlık meydan savaşında Türk ordularının eşi ve benzeri görülmemiş zaferine şahitlik etmiş bir tarih var karşımızda. Biz tarihe altın harflerle geçmiş bu zaferi bizlere armağan eden, bu vatanı bizlere emanet eden ecdadımızı bu bayram vesilesi ile bir kez daha yadetmenin onurunu 82 milyon Türk vatandaşı olarak yaşıyoruz. Muzaffer ordumuz o gün olduğu gibi bugünde içte ve dışta ülkemizin istiklaline kasteden düşmanlara karşı mücadele ediyor. Silahlı kuvvetler bayramı olması nedeniyle eli tetikte nöbet başında olan tüm Mehmetçikleri en derin duygularla selamlıyorum. Şanlı ordumuzun tüm mensuplarının bayramı kutlu olsun. İlelebet sürecek istiklal ve istikbalimizi bizlere gelecek nesillere teslim etmek üzere emanet eden ecdadımızı, aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun. Tüm Gebzelilere ADD startını ziyaret etmelerini özellikle çocuklar için özel olarak tasarlanmış NUTUK'tan temin etmelerini öneriyorum. Ulusumuzun bayramı kutlu olsun." dedi.