Çerkeşlispor fırsat tepti! 2-2

Çerkeşlispor fırsat tepti! 2-2

1.Küme A Grubu’nda mücadele eden Çerkeşlispor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında konuk olduğu Uzuntarlaspor ile 2-2 berabere kalarak, zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir 2 puan bıraktı.

1.Küme A Grubu’nda mücadele eden Çerkeşlispor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında konuk olduğu Uzuntarlaspor ile 2-2 berabere kalarak, zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir 2 puan bıraktı. Arslanbey Stadı’nda oynanan  maça tutuk başlayan Levent Tunç’un öğrencileri, ilk yarıda orta şut karışımı bir vuruşla topu filelerinde gördü ve devreye 1-0 geride girdi. Baskılı başladığı ikinci yarıya Yasin’in penaltı golüyle beraberliği bulan Çerkeşlispor, oyuna sonradan dahil olan Veysel’in nefis vole vuruşuyla 2-1’i buldu.

İLK 6’DA SADECE BEKİRDERE KAZANDI

Karşılaşmanın son bölümünde ölü topta kalesini gole kapatamayan Çerkeşlispor, sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldu. Grupta sıralamada ilk 6’da yer alan takımlardan yalnızca Bekiderespor’un kazandığı haftada önemli bir 2 puan bırakan Çerkeşlispor, puanını 16’ya yükselterek haftayı 5.sırada tamamladı. Çerkeşlispor gelecek hafta sahasında kent derbisinde Mustafapaşaspor ile karşılaşacak.

http://www.hedefgazetesi.com.tr/haber-cerkeslispor-firsat-tepti-2-2-81438.html