ÇESK altyapıda göz dolduruyor

ÇESK altyapıda göz dolduruyor

Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü altyapıda aldığı başarılı sonuçlar ile göz dolduruyor.

Bünyesinde sadece altyapı takımları bulunduran ve yetenekli sporcular yetiştirmeyi planlayan ÇESK U-12 VE U-16 takımları aldığı sonuçlar ile öğrenerek kazanmaya devam ediyor. Kulüp başkanı Hasan Akan ise gerek antrenmanlar gerek ise maçlarda takımları yalnız bırakmıyor.

U-12’de başarılı bir grafik

U-12 yaş grubunda geçtiğimiz günlerde 3. haftayı geride bırakan yeşil mavililer sırasıyla Mollafenarispor ile 0-0 ,Genç Kalespor’u 5-0 ve son olarak da Darıca sporu 6-3 mağlup ederek, bu maçlarda üstün bir performans sergilediler. Özellikle son oynanan Darıcaspor maçında 3-1 geriden gelip 6-3 müsabakayı kazanması bilen genç yetenekler tribünden taraflı, tarafsız herkesin alkışını aldılar.

U-16 galibiyetle başladı

Çayırova Belediye Eğitim Spor Kulübü U-16 takımı da lige iyi bir başlangıç yaptı. Altyapıda bu sezon başarılı bir ivme yakalayan altyapı takımları ilçe de göz doldurmaya başladı. Sezonun ilk maçında Darıca Kalespor’u 3-0 yenen gençler, aldığı galibiyet ile ligde iddialı olduklarını gösterdiler. Ligin 2. Hafta müsabakasında Çerkeşlispor ile karşılaşacak yeşil mavili gençler bu maçın hazırlıklarına başladılar