Darıca’mız sen çok yaşa! 1-0

Darıca’mız sen çok yaşa! 1-0

MUHTEŞEM TAKIM, MUHTEŞEM TARAFTAR, MUHTEŞEM SKOR

Darıca Gençlerbirliği, hayata döndü. 3.Lig 3.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren sarı yeşilli ekibimiz, kritik maçta sahasında Kuşadasıspor’u yenerek ligin bitimine 2 maç kala çok değerli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Muhteşem taraftarı önünde, 5 haftalık yenilgi zincirini kıran Darıca, kalan iki maçını kazanması halinde ligde kalacak.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilimiz Darıca Gençlerbirliği, 26.hafta maçında sahasında konuk ettiği Kuşadasıspor’u 1-0 mağlup ederek haftalar sonra puan aldı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maçta sezonun en iyi futbolunu oynayan sarı yeşilliler, karşılaşmaya istekli ve hırslı başladı. Mücadelenin 10.dakikasında savunma arkasına atılan topta Ali Ekber Öz penaltı noktası üzerine ‘al da at’ dercesine çıkardığı nefis pasta Hozan Harman meşin yuvarlağı ağlara gönderdi:1-0 Skor üstünlüğünü ele geçirerek üzerindeki stresi atan ve sahayı çok iyi parselleyen Nazım Gülay’ın talebeleri, etkili kontra ataklarla Ege temsilcisini tehdit etti. 


FARKI ARTTIRABİLİRDİK

Karşılaşmanın ikinci yarışında Savaş Çakır ile iki kez farkı arttırma fırsatı yakalayan Darıca G.B, bu pozisyonlarda kaleci Yunus Emre Kırdal’ı geçemedi. Mücadelenin son bölümünde skoru koruma iç güdüsü ile arkaya yaslanan sarı yeşilliler, yüksek konsantrasyonu ile rakibine fırsat vermedi ve sahasında altın değerinde bir 3 puan kazandı.

BAYBURT İLE BAŞ BAŞA KALDIK

Puanını 22’ye yükselten sarı yeşilliler, Bayburt Özel İdare Spor’un da kazandığı haftada rakibi ile puan puana olmayı sürdürdü. Temsilcimizi ilgilendiren bitti diğer maçta ise Akhisarspor deplasmanında Tepecikspor’a 2-1 yenilerek ligde kalma ümitlerini mucizelere bıraktı. Sahasında 1922 Konyaspor’a 2-0 yenilen Sivas Dört Eylül ise küme düşmesi kesinleşen ilk takım oldu. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Ağrı 1970 Spor’a konuk olacak.

 https://www.gebzehurses.com/daricamiz-sen-cok-yasa-1-0-62842-haberi