Dilanur İnan madalya için yüzecek! Milli gururumuz

Dilanur İnan madalya için yüzecek! Milli gururumuz

Dilanur İnan madalya için yüzecek! Milli gururumuz

Dilanur İnan madalya için yüzecek! Milli gur... Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı yüzücüsü Dilanur İnan bu defa da madalya için yüzecek! 19-20-21 Nisan tarihlerinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya’da yapılacak olan yüzme turnuvasına katılacak! Tsvetnitsa Yüzme Turnuvası'nda milli forma ile madalya için savaşacak!

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, çeşitli alanlarda Eskişehir'e ve Türk sporuna kazandırdığı başarılı sporcuları önemsiyor ve milli yüzme takımına sporcu göndermeye devam ediyor. Dilanur İnan bu isimlerden bir tanesi.. Milli yüzücü, başarısını Sofya'da gösterecek..

MADALYA İÇİN YÜZECEK! 

Dilanur İnan, 16 yaşındaki başarılı genç yüzücü Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Yüzme Federasyonu milli takımına alındı. Davet edildikten sonra kampa katıldı. Genç yüzücü İnan, 19-20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenecek olan Cvetnitsa yüzme turnuvasında ay yıldızlı formayla yüzüyor. Madalya kazanarak ülkemizi ve Eskişehir'i en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.. Milli sporcu Dilanur İnan, başarıyı hedefliyor!

 https://abcgazetesi.com/dilanur-inan-madalya-icin-yuzecek-milli-gururumuz-738346