ESNAFLAR ODASININ BÜYÜK BAŞARISI

ESNAFLAR ODASININ BÜYÜK BAŞARISI

TİCARET BAKANLIĞI , ESNAF, SANATKARLAR VE KOOPERATİFÇİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ , TÜRKİYE ESNAF SANATKARLAR KONFEDERASYONU , ESNAF ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI KAMİL YILMAZ'I TEBRİK ETTİ.

Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Veri Sistemi oluşturulduğu günden bu yana Türki ekonomisinin bel kemiği esnafımızın faaliyetlerini takip eden bir sistem.

Esnaf veri sistemi Türkiye genelinde bulunan tüm odalara üye ticari işletmeleri esnaf ve sanatkarlar odalarının sisteme girdikleri veriler üzerinden inceleyip takip edebililiyor.

Bu sistemde Kocaeli genelinde 52 odanın tüm üyelerinin kayıtları mevcut. Kocaeli ilinde 52 odaya kayıtlı 60s binin üzerinde üye bulunuyor.

Son yapılan incelemelere göre Kocaeli ilinde bulunan odalara kayıtlı 60 bin üyenin 17 bine yakını veri sisteminde görünmüyor yada bilgilerinde eksiklik var.

Bölgemizde faaliyet gösteren Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 2400 üyesi bulunuyor. ve bu üyelerden sadece birinde eksik belge bulunuyor.

Esnaf veri sisteminde kayıtlarında eksik tespit edilen bir üyenin işlemleri anında tamamlandı.

Türkiye genelinde ve Kocaeli'de veri sistemindeki büyük eksikliklere rağmen Gebze Esnaflar Odasının prensipli ve esnafını koruyan, destekleyen çalışma temposu TESK genel başkanlığının dikkatinden kaçmadı.

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLAR KONFEDERASYONU GENEL MERKEZİ dışında Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Kamil Yılmaz ve Genel Sekreter Hülya Kurt'u bu başarılarından dolayı tebrik edenler arasında Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü yer aldı.

Esnaf veri sistemindeki başarıları bakanlık nezdinde takdir gören Gebze Esnaf Odası Başkanı Kamil Yılmaz yaptığı kısa açıklamada " başarı tesadüf değildir. Bizlerin varlık sebebi olan esnafımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için mesai harcıyoruz. böylesi bir başarı ve tebriğe muhatap olmak çok güzel bir duygu. Bu başarı kesinlikle sayın Genel sekreterimizin ve çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmalarının eseridir. Tüm mesai arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Gebçze esnafını hiç bir koşulda yalnız bırakmayan oda yönetimimiz olarak kurban bayramı sonrasında sokak sokak cadde cadde esnafımızı ziyaret ederek sorunları dinlemeye ve çözüm yollarında esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz."dedi.