Fahrettin Koca, Kadir İnanır ile ilgili son durumu paylaştı

Fahrettin Koca, Kadir İnanır ile ilgili son durumu paylaştı

Fahrettin Koca, Kadir İnanır ile ilgili son durumu paylaştı

Fahrettin Koca, Kadir İnanır ile ilgili son ... Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, beyin damarındaki tıkanıklığın açıldığı ve yoğun bakımda gözlem altında tutulduğu belirtildi. Sağlık Bakanı Koca, İnanır'ın tedavisine devam edildiğini ve genel durumunun iyiye gittiğini aktardı.

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, 24 Mart Pazar günü yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İnanır'ın tıkalı beyin damarının açıldığını ve yoğun bakımda gözlem altında tutulduğunu belirtti.

Kadir İnanır, bugün itibarıyla uyandırıldı ancak vücudu uyandırmayı henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamadı. Bakan Koca, hastanın motor hareketlerinin başladığını ve genel durumunun iyiye gittiğini ancak tedavisine yoğun bakımda devam edildiğini ifade etti.

FAHRETTİN KOCA'NIN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

"24 Mart Pazar günü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine getirilen Kadir İnanır, tıkalı olan beyin damarı açıldıktan sonra, uyutularak yoğun bakımda gözlem altına alınmıştı. Sn. İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır. Motor hareketleri başlayan ve genel durumu iyiye giden hastamızın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Uyandırma süreci sürüyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." 

https://abcgazetesi.com/fahrettin-koca-kadir-inanir-ile-ilgili-son-durumu-paylasti-734376