GEBZESPOR KRİTİK MAÇI KAZANDI, ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

GEBZESPOR KRİTİK MAÇI KAZANDI, ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

GEBZESPOR KRİTİK MAÇI KAZANDI, ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor, en kritik virajlardan biri olarak gösterilen Kullar 1975 Spor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek altın değerinde bir 3 puan kazandı. İyi futbolunu iki güzel golle süsleyen Menekşe, üzerindeki ölü toprağı attı.

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, 23.maçında deplasmanda karşılaştığı Kullar 1975 Spor’u 2-0 yenerek 2 maç aradan sonra galip geldi. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan mor beyazlılar, sağlı sollu ataklar ile Kullar kalesinde pozisyonlar bulsa da, yakaladığı fırsatlardan sonuç çıkaramayınca devreye 0-0’lık eşitlikle girdi.

GOLLER BURAK VE İLİYAZ’DAN

İkinci yarıya önde basarak başlayan ve baskıyı arttıran Gebzespor, Burak Baba’nın 52.dakikada attığı golle perdeyi açtı:-0 Skor üstünlüğünü ele geçirdikten sonra çok daha güvenli bir oyun ortaya koyan Menekşe, 72.dakikada İliyaz Işık’ın attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda maçın kontrolünü elinde bulunduran Gebzespor, iyi bir savunma yaparak sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrıldı. Puanını 54’e yükselten Gebzespor, 1 maç fazlası olan lider Çorluspor 1947’yi 4 puan geriden takibini sürdürdü. Mor beyazlı ekibimiz Pazar günü sahasında bir başka Kocaeli takımı Gölcükspor ile karşılaşacak. 

https://www.gebzehurses.com/menekse-keskin-viraji-dondu-0-2-62619-haberi