Gebzespor’a ‘doçent doktor’ hoca

Gebzespor’a ‘doçent doktor’ hoca

Gebzespor, Tuncay Soyak’ın istifa etmesinden sonra boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Mustafa Yorulmazlar’ı getirdi.

Gebzespor, Tuncay Soyak’ın istifa etmesinden sonra boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Mustafa Yorulmazlar’ı getirdi. Doçent doktor olan Gebzespor’un yeni teknik direktörü, Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı kampüsünde öğretim üyesi olarak görev yapıyor. Yorulmaz bugün takımının başında ilk idmanına çıktı.

Tarihinin en çalkantılı döneminden geçen Gebzespor’da yeni teknik direktör belli oldu. Teknik direktör Tuncay Soyak’ın olaylı bir şekilde istifa etmesinin ardından hoca arayışlarına başlayan başkan Hüseyin Deniz, Sait Taş ile anlaşmış ancak Antalyalı teknik adam görevine başlamadan Gebze’den ayrılmıştı. Taş’ın hesapta olmayan gidişinden sonra arayışlarını hızlandıran Deniz, son kararını Mehmet Mustafa Yorulmazlar’dan yana verdi.

GEBZESPOR’A RAKİP OLMUŞTU
Antrenörlük kariyerine 2002 yılında Başakşehir’de başlayan, ardından sırasıyla Anadolu Hisarı İ.Y, Beykozspor 1908, Çıksalınspor, Leventspor, Çengelköyspor, Halide Edip Adıvarspor ve Kartalspor’u çalıştıran Yorulmaz, ‘doçent doktor’ unvanıyla dikkat çeken bir teknik direktör olarak biliniyor. Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı kampüsünde öğretim üyesi olarak görev yapan Yorulmaz, Leventspor’u çalıştırdığı 2014-2015 sezonunda Gebzespor’a rakip olmuş ve Gebze’de oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 1-0 kazanmıştı.

http://www.gebzeyenigun.com/gebzespor-a-docent-doktor-hoca/33107/