GENÇ MECLİS ÜYESİ ÇEPER, YEREL BASINI DEĞİRMEN'DE AĞIRLADI.

GENÇ MECLİS ÜYESİ ÇEPER, YEREL BASINI DEĞİRMEN

CHP GEBZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SİNAN ÇEPER YEREL BASININ TEMSİLCİLERİ İLE İŞLETMECİLİĞİNİ YAPTIĞI DEĞİRMEN CAFE&RESTAURANT'TA SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU.

YEREL BASIN BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper'in davetine bölgemizde faaliyet gösteren yayın kuruluşlarının temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.  Güne yerel basın mensupları ile başlayan Çeper'e CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz'da eşlik etti. Çeper'in işletmeciliğini yaptığı Gebze Değirmen Cafe'de gerçekleşen basın toplantısında masalarınsüsleyen Türk Bayrakları dikkatlerden kaçmadı. 

Kahvaltı sonrasında basın mensuplarına hitaben açıklamalarda bulunan CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, 6 yıldır mensubu olduğu CHP'de gençlik kolları üyesi olarak aktif çalışmaların içinde bulunduğunu hatırlatarak 7 Şubat tarihinden itibarende meclis üyesi adayı olarak, 31 Mart seçimlerinin ardından da Gebzelilerin teveccühleri ile seçilmiş meclis üyesi olarak Gebze'nin dertleri ile dertlendiğini belirterek başladığı konuşmasında önemli mesajlar vererek devam etti.

CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper yerel basının varlığının Türkiye demokrasisi için vazgeçilemeyecek kadar önemli olduğunun altını çizerek " İlk günden bu yana hiç bir beklenti içinde olmadan meclis üyesi olarak, Gebzeli bir ticaret erbabı olarak yerel basının şahsıma gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür ederim. Tüm çalışmalarımız ve projelerimizde gazetelerinde, dergilerinde, internet sayfalarında ve sosyal medya hesaplarında şahsıma yönelik haberlere yer veren tüm medya mensuplarına teşekkür ederim." dedi.

Seçim telaşesi, bayram ve yaz tatili derken 5 aylık bir sürecin geride kaldığını hatırlatan Çeper bundan sonraki süreçle ilgili ipuçları vermeyi de ihmal etmedi. 

BELEDİYE YAPACAK İMKANA VE GÜCE SAHİP

Meclis çalışmaları ile alakalı da basını bilgilendiren Çeper, geçen hafta gündeme getirdiği ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner’e giderek Gebze’de bulunan tüm çocuk parklarında engelliler için de oyun grupları kurularak ÇOCUK PARKLARININ ENGELSİZ OLMASINI talep ettiğini ve konunun takipçisi olacağını söyledi. 

Basın mensuplarının Gebze bölgesindeki park sayısı, engelsiz çocuk parkları projesi ile ilgili maliyet konularındaki sorularını yanıtlayan Çeper ‘Herhangi bir maliyet hesabı yapmadım. Ama belediyemiz birçok gereksiz şeye para harcamaktadır. Bence bu projenin maliyetine bakılmadan hayata geçirilmesi ve engelli kardeşlerimizin parklardan faydalanması sağlanmalıdır. Ben projenin hayata geçirilmesi için de elimden geleni yapacağım. " Sayın Güner'de bu konu ile özellikle ilgileneceğini söyledi. Başvurumun ardından birçok teşekkür mesajı aldım. Gebze’de bulunan parklarımızın fotoğraflarını çektim. Her parkımız bir engelli salıncağı yapılmaya müsait ve ben bunun çok da maliyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Belediyemiz o kadar boş şeylere para harcıyor ki ama bunları harcarken hiç düşünmüyor. Belediyemiz engelli kardeşlerimize de bir salıncak yapacak durumdadır” diye konuştu.’dedi.

Son günlerde gündemin en önemli siyasi gelişmesi olarak kabul edilen ilçe başkanı Musa Yılmaz'ın söylemleri ile ilgili görüşleri sorulan CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper  ‘Benim ilçe başkanımın söylemlerini sorgulayamam, kendi düşüncesidir. Benim konuya ilişkin yaklaşımım sadece demokrasi anlamında olur. Şahsi fikrim demokrasilerin vazgeçilemez unsuru seçmenin iradesi ve sandıktır. Bu ülke zamanında yapılan savaşlarda Türküyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Alevi’siyle omuz omuza çarpışılarak kazanıldı. Ben halkların kardeşliğinden, demokrasiden ve sandık üstünlüğünden yanayım’ dedi.  

GEBZE’NİN DERDİ BİZİM DERDİMİZ OLACAK

Gebze Belediyesi Meclisinde Gebzelilerin ve vatandaşların taleplerini dile getireceğini vurgulayan Çeper, ‘Parti ve vatandaş ayırmadan her kesimden insanların meclisteki sesi olmak için Gebze Belediyesi’nin meclis koltuğunda oturuyorum. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü istek, talep ve öneriyi meclise taşıyarak vatandaşımızın meclisteki sesi olacağımın sözünü henüz seçilmemişken vermiştim. Şuanda da sözümün arkasındayım. Gebze’nin tarihinde, Gebze’nin menfaati için alınacak önemli kararlara imzamı atacağım. Gebze’nin zararına olan tüm çalışmalara da bütün gücümle itiraz edeceğim. Ben Gebze’de doğmuş bir kardeşinizim, Gebze benim ve ailem için çok önemli bir yerdir. Gebze’nin faydasına olan her işte bende olacağım. Benim herhangi bir menfaatimin olması söz konusu bile olamaz. Gebze ve Gebzeliler için meclisteyim ve Gebze ve Gebzeliler için alınacak önemli kararlarında destekçisiyim’ dedi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, DAHA ÇOK GÖRÜŞECEĞİZ
Ben CHP’nin meclis üyesiyim diyen Çeper, ‘Hizmet üretirken ve vatandaşların dertleri ile dertlenirken partimin meclis üyesi olarak değil, vatandaşın sesi olarak hareket ediyorum ve etmeye de devam edeceğim. Gebze’nin derdi ile dertlenirken, parti ayrımı yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Benim en büyük hedefim Gebze’yi yönetmek ama herhangi bir koltukta olmak gibi bir sevdam ve hevesim yok. Partimiz gençlerimiz için projeler hazırlıyor, bu projeleri de ilerleyen zamanlarda belediye meclisine sunacağız”  açıklamasında bulunarak bundan sonraki süreçte Gebze basını ile periyodik aralıklarla bir araya gelerek Gebze ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak istediğini sözlerine ekledi.

OĞUZ’A DOĞUM GÜNÜ PASTASI   

Kahvaltı programının sonunda Çeper birde süprize imza attı. Gebze Gazeteciler Cemiyeti başkanı Ahmet Oğuz’un doğum gününü bir pasta ile kutlayan Çeper “ Zor ve meşakkatli bir uğraşın içinde halkın haber alma hürriyetine hizmet eden tüm basın çalışanlarına kolaylıklar diliyorum.”dedi.