Her şey Menekşe için

Her şey Menekşe için

Ülkede yaşanan ekonomik krize rağmen elini Gebzespor için taşın altına koyan Hüseyin Deniz ve ekibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, Gebze protokolü de aynı doğrultuda düğmeye basarak Gebzespor için bir araya geldi.

Ülkede yaşanan ekonomik krize rağmen elini Gebzespor için taşın altına koyan Hüseyin Deniz ve ekibi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken, Gebze protokolü de aynı doğrultuda düğmeye basarak Gebzespor için bir araya geldi.  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında yapılan toplantıya katılım sağlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, yöneticiler Nedim Malkoç ve Avukat Muzaffer Altıntaş, Gebzespor için yapılacak çalışmaları ele aldı.

GÜLER: GEBZESPOR HEPİMİZ İÇİN ÖNEMLİ
Toplantıda konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebzespor’un Gebze için bir marka değeri olduğunu ve tüm Gebzelilerin Gebzespor’a destek olmaları gerektiğini söyledi. 400 bin nüfuslu bir ilçenin Bölgesel Amatör Lig’e yakışmadığını dile getiren Kaymakam Güler, Gebzespor’u daha üst liglere çıkarmak için herkese görev düştüğünü, bu doğrultuda yeni yönetime seçilen Hüseyin Deniz ve arkadaşlarının çabası ve gayretlerini takdir ettiğini belirtti. Ayrıca toplantıda katılımcıların da görüş ve önerileri alınarak kısa, orta ve uzun vadeli hedefler belirlendi.

İŞTE ALINAN KARARLAR
1-Kısa vadeli hedeflerde bir forma sponsorunun bulunması, kombine biletlerin satışı, reklam panolarının kiralanması ve Gebzespor’a gelir getirici ve destek mahiyetinde bir spor gecesi tertiplenmesi.
2-Bölgemizdeki OSB Yönetim kurullarına toplantıya katılan yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret gerçekleştirilerek OSB’ler tarafından Gebzespor’a nasıl katkı da bulunacakları konusunda destek istenmesi.
3-İlçemizde bulunan bazı büyük ölçekli fabrikalara, İşadamı ve kuruluşlara toplantıya katılan yöneticilerimizle birlikte ziyaretler düzenlenerek Gebzespor’a yeni sezonda nasıl katkı sağlanacağı konusunda destek istenmesi
4-Gebze Teknik Üniversitesi sosyal tesislerinde Gebzespor’a gelir getirici ve destek mahiyetinde bir spor gecesi tertiplenmesi kararlaştırıldı.
5-Gebze Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanacak proje ile Gebzespor’a daha çok sahip çıkacak ve Gebzelilerin maçlara gelmelerini teşvik edecek kötü tezahüratın önüne geçilmesini önleyecek sosyal sorumluluk projesi düzenlenmesi.
6-Eskiçarşı da, çarşı çeşmesinin hemen karşısında bulunan tarihi kervansarayda Gebzespor’a gelir getirebilecek bir projenin yapılması.
7-Orta ve uzun vadede Gebzespor’a yardımların takibi için alt çalışma grubu oluşturulması.
8-Gebzespor’un öncülüğünde kent protokolün, sivil toplum kuruluşlarının ve halkın katılacağı bir kortej yürüyüşünün 11, 12, 13, 14 veya 15 Eylül tarihlerinin herhangi birinde yapılması planlanması.

http://www.gebzeyenigun.com/her-sey-menekse-icin/31520/