HÖBEK, BÜYÜKGÖZ'Ü ZİYARET ETTİ.

HÖBEK, BÜYÜKGÖZ

Bölgemiz iş ve siyaset dünyasının sevilen ismi Dr. Hakan Höbek Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti.

Özel Gebze Merkez Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Hakan Höbek, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Siyaset dünyamızın önemli isimlerinden biri olan Höbek, Büyükgöz'e başarı dileklerini ileterek Gebze'nin çözüm bekleyen acil sorunları konusunda Zinnur Büyükgöz'ün tecrübesine ve akademik kariyerine güvendiğini dile getirdi. Gebze Belediye Başkanı  Zinnur Büyükgöz ise görevde bulundukları 7 aylık süreci satır başları ile paylaştığı Höbek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Höbek ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada ise " Zinnur başkan Gebze belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde de teknik bir isim olarak Gebzemiz ve bölgemiz için önemli projelere imza atmıştır. Seçim sürecinden bu yana geçen 7 aylık süre başkanın her şeyden evvel iyi niyetli, ılımlı ve kentin geleceği adına ortaya konulacak projeleri mutlak suretle destekleceğini ortaya koymuştur. Kentleşme ve planlama üzerine üstün bilgilerinden tüm Gebze'nin faydalacak olmasını bir şans olarak görüyorum. Bizlerde kendilerinin talebi olması durumunda her zaman belediyemizin projelerine katkı sunmaya hazırız." dedi.