KARAMOLLAOĞLU, DALKILIÇ´I ZİYARET ETTİ

KARAMOLLAOĞLU, DALKILIÇ´I ZİYARET ETTİ

SAADET LİDERİ TEMEL KARAMOLLAOĞLU, DİLOVASI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERCAN DALKILIÇ´I ZİYARET ETTİ.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Dilovası´nda Halka seslendi. Kalabalığa seslenen Karamollaoğlu; ?Bu iş Tamam İnşaallah? dedi.

Kocaeli Perşembe Pazarı meydanındaki Saadet Partisi Mitingi öncesinde Dilovası Saadet Parti binasını ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin başkan adayı Ercan Dalkılıç ile seçim çalışmaları hakkında sohbet etti.

Ziyaret sırasında partisinin ilçe binası önünde toplanan ve kendisine sevgi gösterilerinde bulunan Dilovalalıra selamlayan Karamollaoğlu kalabalığa hitaben yaptığı kısa konuşmada 31 Mart seçimlerinde sandıklarda Saadet Partisinin büyük bir oy patlaması gerçekleştireceğini söyledi.

 " Allah´ın izni ile Ercan Dalkılıç´ı seçimden sonra tebrik için belediye binasında ziyarete geleceğim" diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Dilovası Meclis Üyesi Adayı Turan Tekgül´ün göz altına alınıp serbest bırakılmasını eleştirerek " Saadet Partisinin iktidar yürüyüşü iktidar partisinde ve yandaşlarında büyük panik yarattı " dedi.