MHP’den Büyükakın’a meşaleli karşılama

MHP’den Büyükakın’a meşaleli karşılama

MHP’den Büyükakın’a meşaleli karşılama

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, adaylığı açıklandıktan sonra ziyaret ettiği Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda meşalelerle karşılandı. İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Büyükakın’ın adaylığına çok sevindiklerini belirterek, “Beş yılı dolu dolu, hizmetle geçiren Başkan Büyükakın’ın samimiyeti herkesçe biliniyor ve kabul ediliyor. Bu teveccühün sandığa da çok net yansıyacağını düşünüyoruz” dedi.
DEMİRBAŞ’A ZİYARET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde açıkladığı ilk Büyükşehir Belediye Başkan Adayları arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, İzmit’te muhteşem bir kalabalık tarafından karşılanmıştı. Başkan Büyükakın, hem İzmit’teki karşılamada hem de İstanbul’da adaylık açıklaması sırasında yanında bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus ile birlikte önceki gün teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı önünde partili gençler tarafından meşalelerle karşılandı. 
BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR
İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ile birlikte il yönetimi, ilçe başkanları ve kadın kolları da karşılamaya katıldı. Başkan Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş ile teşkilata destekleri için teşekkür etti. Demirbaş, Büyükakın’ın yeniden aday gösterilmesine çok sevindiklerini belirterek, “Beş yılı samimiyetle çalışarak, vatandaşın gönlüne dokunarak geçiren Başkan Büyükakın’ın yeniden aday gösterilmesine sevindik. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Başkan Büyükakın’ın samimi, özverili çalışması taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı. Bu teveccüh, ilk gün kendisini karşılayan muhteşem kalabalıktan da anlaşılıyor. Bu sevginin sandığa çok net yansıyacağına eminiz” dedi.