OSMAN HAMDİ BEY KÜLTÜR MERKEZİ GEBZE'NİN YENİ GÖZDESİ

OSMAN HAMDİ BEY KÜLTÜR MERKEZİ GEBZE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, düzenlenen etkinlikler ile bölgemizin tanıtımına ciddi katkılar sağlıyor.

En son geçtiğimiz hafta sonu Çiler Boylu tarafından düzenlenen Hüseyin Turan konserine ev sahipliği yapan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Gebze'nin gururu olmaya devam ediyor.

GEBZE'NİN PRESTİJİNİ ARTTIRAN ETKİNLİKLER

Kültür. Sanat, Tiyatro, Sinema, Panel, Sempozyum gibi toplu organizasyona ev sahipliği yapan, Türkiye'nin önemli sanatkarlarına ve ünlü seslerine ev sahipliği yapan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Gebze'nin Prestijine önemli katkılar sağlıyor.

Gebze'nin tanıtımında çok önemli faaliyetleri bünyesinde gerçekleştirerek tartışılmaz bir başarı ortaya koyan kültür merkezi ile ilgili Türkiye'nin en önemli firmalarından BİLETİX kendi sitesinde övgü dolu sözlerle bahsetti.

BİLETİX'in kendi sitesinde " Sanayi şehri olarak anılan Gebze, Osman Hamdi Bey'de gerçekleşen dev organizasyonlarla Kültür başkenti olmaya aday" denildi.

UFUK ESER'İN BÜYÜK BAŞARISI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinin çalışkan ve mütevazi müdürü Ufuk Eser konu ile ilgili yaptığı kısa açıklamada " Kentimizin ve insanımızın hak ettiği kalitede kültür, sanat etkinlikleri ile buluşmasında rol oynuyor olmaktan mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın kültür merkezlerimizle ilgili görüşleri açık ve net. Her yurttaş kültür merkezlerimiz aracılığı ile tiyatrodan, sinemaya, müzikten bilime kadar uher konuda hayal ettiklerini yaşayacak. Biz bu misyonu yerine getirirken büyük keyif alıyoruz. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Türkiye'nin en iyileri ile halkımızı buluşturup onlara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşayacağız." dedi.