Özler'den Afyon Kampına Sert Tepki

Özler

İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Kayhan Özler, meclis üyeleri için Afyon'da düzenlenecek olan eğitim kampının bütçe ve mali disiplin uygulayan bir belediye anlayışı ile bağdaşmadığını ifade etti.

Özler, "Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi bugün Türkiye'nin en borçlu belediyeler arasında en üst sıralarda yer alıyor. Bütçe ve borç dengelerinin sürekli kısıtlı olmasını belediye başkanları her platformda dile getiriyorlar. Şimdi bölgemzde ki tüm meclis üyelerini Afyon'da bir otele eğitim kampı altında toplayıp tatil havasında bir süreç yaşatacaklar. Bu kısıtlı ekonomide gereği var mı? Burada ki otele ödenecek paralar kimin cebinden çıkacak?"dedi.

HEP AYNI OTEL

İYİ Parti Gebze Belediye Meclis Üyesi Kayhan Özler geçmişte de Afyon'da meclis üyeleri ve partililer ile ilgili kamp adı altında organizsayonlar yapıldığını ve hep aynı otelde bu organizsayonun gerçekleştiğinin altını çizerek, "Bölgemiz belediyelerinin bu otel ile olan bağının ne olduğunuda anlamış değilim. Burada konaklayacak olan belediye meclis üyelerinin masrafları nasıl faturalandırılıyor. Bu faturanın ödemesi ne şekilde yapılıyor? Bunları sorgulamak gerek."dedi.

MECLİS ÜYELERİ KENDİ MASRAFLARINI ÖDEYEMİYOR MU?

Eğitim kampı adı altında belediye meclis üyelerine tatil organizasyonu yapıldığını da ifade eden Belediye Meclis Üyesi Kayhan Özler, "Belediye Meclis Üyeleri buradaki konaklama masraflarını kendileri karşılayamıyormu? Neden belediyelere bir yük oluyorlar. Burada ki organizasyonun eğitim amaçlı olduğunuda düşünmüyorum. Bir kaplıca tatilinden öte gitmeyeceğini tahm,in ediyorum. Tatil yapmak birkaç gününü şehir dışında geçirmek isteyen meclis üyeleri varsa kendi ceplerinden para harcayarak gitsinler. Milletin, özellikle bütçeleri zor durumda olan belediyelerin paraları ile gitmemeliler."dedi.

BEN GİTMEYECEĞİMİ BELİRTTİM

Gebze Belediyesi'nden Afyon'da düzenlecek kamp için arandığınıda sözlerine ekleyen Kayhan Özler, "Gereksiz gördüğümden, belediyelerin bütçe disiplini ile bağdaşmadığını düşünerek gitmeyeceğimii ifade ettim."dedi.

http://www.ayvazadnan.com/haber-ozler-den-afyon-kampina-sert-tepki-5457.html