RECEP AVCI RESMEN ADAY

RECEP AVCI RESMEN ADAY

TARİHİNİN EN ZOR DÖNEMİNİ YAŞAYAN GEBZESPOR'DA GÖNLÜ MOR BEYAZLI CAMİA İLE ATAN BİR GRUP KÖTÜ GÜNLERE SON VERMEK İÇİN YOLA ÇIKIYOR.

Aynı zamanda Gebzespor Taraftar derneğinin kurucuzu olan Recep Avcı, mor beyazlı camianın kurtuluş reçetesini açıkladı.

Antik restarunatta basın mensupları ve taraftar ile biraraya gelen Recep Avcı, Gebzespor'un kuruluş tarihi olan 19.55'de başlayan açıklamaları öncesinde taraftara seslenerek tribünlerden dostluk ve kardeşlik sözü aldı.

Avcı'nın " bugün en çok ihtiyacımız olan şey tribünde ve caimada kaybetmek üzere olduğıumuz sevgi, dostluk ve kardeşliktir. Konuşmalarımın başında siz bu takımın gerçek sahibi tarafdan söz istiyorum. kimseyle kavga etmeyeceğiz. kimseye küfür etmeyeceğiz. Kim ne dersin sadece kulübün resmi temsilcilerini tanıyacağız. Birbirimize her zamankinden daha çok sarılacağız. Söz veriyormusunuz?" sözleri karşısında salonu dolduran yüzlerce taraftar tek bir ağızdan söz cevabı vermesinin üzerine Recep Avcı " O zaman sizlere güveniyorum. Bu camiaya hizmet etmek onur borcumuzdur. Gebzespor kulübüne başkan adayıyım."dedi.

Recep Avcı Gebzespor başkanlığına resmi adaylık açıklamasının ardından salonu hınca hınç dolduran taraftara, basın mensuplarına ve caimanın ileri gelenlerine yaptığı açıklamada " Mevcut başkan ile bir araya geldik. Futbolcuların tüm ödemelerini üstlendik. Kendi cebinden 230 bin lira verdiğini iddia ederek bu parayı istedi. Biz bu talebi ret ettik. Ve masadan kalktık. Bundan sonraki süreci bir dakika bile zaman kaybetmeden hukuk yolu ile çözeceğiz. Kulübümüzün hiç bir borcu yoktur. Çok yakın geçmişte 25 Trilyon borcu var denilen kulübümüzün ufak tefek ödemeleri var. Futbolcu kardeşlerimizle çok yakın zamanda oturacağız ve konuşacağız. bu süreç biraz daha önce netleşse idi. İlimtepe ve iç sahada Torbalı maçlarını kaybetmez şampiyonlukta en iddiali ekip olurduk. Biz yönetime davet ettiğimiz Gebzesporu seven ve Gebzespora mesai harcamayı görev adleden arkadaşlarımızla mütevazı bir bütçe ile takımı gelecek yıllara hazırlayacağız. Gebze büyük bir kent. Biri çıkar ben varım. Paramda var. Bu kulübe ve camiaya hizmet etmek istiyorum der ise kapımız her zaman buaçıktır." dedi.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Avcı " takım dağılmış durumda. Futbolcularımızla alt yapı hocalarımızla görüştük. İnşallah bu hafta Çiğlispor maçına çıkacağız. Kimse ile bir kavgamız yok. Kimse hakkında konuşmayacağız. taraftarımızda kimse ile ilgili konUşmayacak. Kimseyi yuhalamıyacak. Taraftarımız pazar günü oynanacak maçta sevgi, kardeşlik ve birliktelik ruhu ile takımlarını destekleyerek Alaettin Kurt starını bayram yerine çevirecek."dedi.

Recep Avcı'nın Gebzespor başkanlığına adaylığını açıkladığı toplantıya kendisi ile birlikte yönetimde görev alacak isimlerden Şener Çelikkaleli, Mustafa Turhan, Cem Demir, Köksal Aydın, Sezai İri, Ersen Dikmen katılırken Eski başkanlar Yusuf Öztürk ve Abbas Sır bu zor günlerde göreve talip olan ekibe başarılar dileyerek destek verdiler.