ŞENER GYD HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI 4. SEZON KAYITLARI BAŞLADI

ŞENER GYD HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI 4. SEZON KAYITLARI BAŞLADI

Bölgemizin en büyük futbol organizasyonu olarak kabul edilen ŞENER GYD Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’na kayıtlar başladı

İş ve spor dünyamızın başarılı ismi Şener Yılmaz, bu yıl 4. Kez topbaşı yapılacak turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada “ Sürprizlerimiz ve büyük bir heyecana sahne olacak turnuvamızda şampiyonluk mücadelesi verecek takımların kayıt işlemlerine başladık. Müthiş bir sezon bizi bekliyor.” Dedi.

Gelenekselleşen ve bölgemizde futbol heyecanını zirveye taşıyan organizasyonun takım kayıtlarının ve sponsorluk görüşmelerinin başladığını kaydeden Tataroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak bu sene 4. Kez gerçekleşecek ŞENER GYD Halı Saha Futbol Turnuvası ile ilgili kamuoyunu ve futbolseverleri bilgilendirdi.

Yılmaz açıklamasında şu sözlere yer verdi.

“Bu sene Haziran ayında dördüncüsüne start vereceğimiz, Türk futbolunun birbirinden ünlü isimlerinin de yer aldığı, heyecan dolu, rekabet yüklü, reklam ve prestij değeri çok yüksek olan, bölgemizin en prestijli futbol turnuvasının takım kayıtları ve sponsor çalışmaları başlamıştır.

Turnuvamızın heyecanına ortak olmak için, bu soluksuz maceraya, keyif dolu futbol şölenine sizde takımınızı kurarak katılabilirsiniz. 

Dilerseniz firmanız adına kuracağınız takım ile dilerseniz sponsorluklarınızla firmanıza yüzbinlere ulaşan reklam fırsatı oluşturabilirsiniz.

Geçtiğimiz sezonlarda Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ogün Temizkanoğlu, Saffet Sancaklı, Güvenç Kurtar, Ali Palabıyık, Deniz Ateş Bitnel, Mutlu Çelik, Erhan Arslan gibi Türk futbolunun efsaneleşmiş isimlerini konuk ettiğimiz turnuvamızın yeni sezonda da birbirinden başarılı spor adamlarımızı bölgemizde ağırlayacağız.

Futbolseverlerin Türk futboluna iz bırakmış, hayranı oldukları isimlerle bir araya gelmesinin yanında sayısız plaket, madalya ve 100.000 Türk Lirası para ödülü dağıtılacak organizasyonumuzda bölgemiz futbolunun markalaşması hedefi ile çıtayı bu yıl bir kez daha yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz.

Futbolu oynama ve izleme keyfinin doruklara çıktığı 4. Geleneksel ŞENER GYD Halı Saha Futbol Turnuvasına katılmak isteyen takımlar ve sponsorlar 0539 680 65 81 numaralı telefondan bize ulaşabilir, organizasyonumuzla ilgili bilgi alabilirler.”