Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yerini gerginliğe bıraktı! O yarışmacı sinir krizi geçirdi

Survivor

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yerini gerginliğe bıraktı! O yarışmacı sinir krizi geçirdi

Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecanı yer... Survivor All Star yarışmasında son yaşananlar izleyicileri şaşırttı. Favori yarışmacılardan Yiğit Poyraz'ın veda etmesi ve ünlü oyuncu Furkan Kızılay'ın sinir krizi geçirmesi adada büyük yankı uyandırdı.

Survivor All Star adasında heyecan dolu bir hafta yaşandı. Eleme potasında bulunan Hakan Hatipoğlu, Sercan Yıldırım, Yiğit Poyraz ve Özgür Tetik arasında yapılan zorlu mücadele sonucunda, birçok kişinin favorisi olan Yiğit Poyraz, düellolarda aldığı yenilgilerle adaya veda etti. Poyraz'ın ayrılığı, diğer yarışmacılar arasında üzüntü yarattı.

FURKAN KIZILAY'DAN BEKLENMEDİK SİNİR KRİZİ

Ünlü oyuncu Furkan Kızılay ise Survivor'da yaşanan bu büyük sürprizin ardından dokunulmazlık oyununda sinir krizi geçirdi. Oyun sırasında beklenen performansı sergileyemeyen Kızılay, önce sinirlenip tekme attı, ardından kendini yere bırakıp hüngür hüngür ağladı. Yaşanan bu olayın ardından, Survivor fragmanını gören izleyiciler tarafından yeni bölümün merakla beklenmesine sebep oldu.

 

KIZILAY'IN ÇIĞLIKLARI ADAYI İNLETTİ

Çocuklar Duymasın dizisinde Emre karakteriyle hafızalara kazınan Furkan Kızılay oyun sırasında yaşadığı bir olay sonrası sinirlendi. Hüngür hüngür ağlamaya başlayan Kızılay'ın çığlıkları adayı inletti. 

 

 "ZAMANINDA POYRAZ'IN AĞIRLIK DEDİĞİ ARKADAŞLAR..."

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanında Furkan Kızılay'ın, "Zamanında Poyraz'ın ağırlık dediği arkadaşlar bakalım ağırlıklarını ortaya koyabilecekler mi gerçekten? Ben de bunu merak ediyorum" sözleri ise dikkatleri üzerine çekti. 

 https://abcgazetesi.com/survivorda-dokunulmazlik-oyunu-heyecani-yerini-gerginlige-birakti-o-yarismaci-sinir-krizi-736474