Ünlü isim, sahip olduğu şan ve şöhreti geride bırakıp köy hayatına adım attı

Ünlü isim, sahip olduğu şan ve şöhreti geride bırakıp köy hayatına adım attı

Ünlü isim, sahip olduğu şan ve şöhreti geride bırakıp köy hayatına adım attı

Ünlü isim, sahip olduğu şan ve şöhreti gerid... 90'lı yılların ortalarından itibaren moda dünyasında fırtınalar estiren ve beyaz perdede de boy gösteren ünlü isim, evlendikten sonra şan ve şöhreti geride bırakarak köy yaşamını tercih etti. Artık eşinin memleketinde sade ve doğal bir yaşam süren ünlü ismin bu kararı dikkat çekti.

2014 yılında Instagram'da tanıştığı ünlü İtalyan model Jeremy Parisi ile hayatını birleştiren Kelly Brook, artık eşinin memleketinde yeni bir yaşam kurmaya hazırlanıyor. Londra'dan satın aldığı ve uzun bir süredir yenileme çalışmalarını sürdürdüğü ortaçağ tarzı evini 1 milyon 500 bin sterline satan Brook, şimdi İtalya'daki zeytinyağı çiftliğinde yaşamaya hazırlanıyor.

 

Kelly Brook, Jeremy Parisi ile olan evliliğinin hayatını kolaylaştırdığını ve İtalyanca öğrenmeye başladığını belirterek yeni yaşamına doğru heyecanla ilerlediğini ifade ediyor. Ancak oyunculuktan tamamen kopamayan Brook, evli biri olarak rol almanın kendisini tuhaf hissettireceğini söylese de mesleğinden tamamen uzak kalamıyor.

İngiltere'nin en popüler kanallarından ITV için bir televizyon programı hazırlayan Brook, bir reality show formatında çiftçilik yeteneklerini sergileyecek ve zeytin hasadı yaparak üretim yaptığı çiftlik yaşamını izleyicilere sunacak.

 

Londra'daki hayatlarından sonra İtalya'daki Jeremy Parisi'nin köyüne yerleşen Kelly Brook, "Jeremy ve ben evlendikten sonra hayatımızı oldukça basitleştirdik" diyerek, evlerinin minimalist olduğunu ve eşinin sadece spor yapabileceği bir alanla yetinerek mutlu olduğunu belirtiyor.

 https://abcgazetesi.com/unlu-isim-sahip-oldugu-san-ve-sohreti-geride-birakip-koy-hayatina-adim-atti-743464