Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı

Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı

Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı

Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt ... Oyuncu Chris Pratt, yeni filmi "Mercy"nin Malibu'daki setinde ayağını yaraladı. Pratt, 44 yaşında ve filmde şiddet içeren bir suçla suçlanan, masumiyetini kanıtlamak için mücadele eden bir dedektifi canlandırıyor.

Oyuncu Chris Pratt, yeni filmi "Mercy"nin Malibu'daki setinde ayağını yaraladı. Pratt, 44 yaşında ve filmde şiddet içeren bir suçla suçlanan, masumiyetini kanıtlamak için mücadele eden bir dedektifi canlandırıyor.

AYAĞINI YARALADI

Chris Pratt, yeni filmi "Mercy"nin Malibu'daki setinde ayağını yaraladı. 44 yaşındaki oyuncu, filmde şiddet içeren bir suçla suçlanan ve masumiyetini kanıtlamak için mücadele eden bir dedektifi canlandırıyor.

Pratt, kaza sonrası sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'da durumu paylaştı. Yaralı ayağının fotoğrafını paylaşarak, "Mercy filmi setinde dördüncü gün. Harika bir dublör ekibim var! Bazen sette kendi işlerimi yapmaya çalışıyorum. Ancak bugün, ayağımı baba bir direğe çarptım. İlerlemek ilginç olacak" şeklinde yazdı.

Bu kaza, set çalışmaları sırasında beklenmedik olayların ne kadar hızlı meydana gelebileceğini gösteriyor. Ancak Pratt'in paylaşımında gösterdiği olumlu tutum, onun işine olan bağlılığını ve set ekibiyle olan işbirliğini vurguluyor.

 https://abcgazetesi.com/unlu-oyuncu-sette-kaza-gecirdi-chris-pratt-film-setinde-ayagini-yaraladi-739030