YILDIZTEKİN VE GÜVENÇ, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

YILDIZTEKİN VE GÜVENÇ, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin ve Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç ve Gebze Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ettiler.

İYİ Parti Gebze İlçe başkanı avukat Uğur Demir ve belediye meclis üyesi adaylarının eşlik ettiği ziyarette küçük sanayi sitesinin esnaflarının sorunlarını dinleyen Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç’in sık sık yanında bulunan ekibine esnafın sorunları ile ilgili notlar aldırdığı dikkat çekti.

İYİ PARTİ Heyetinin Gebze Küçük Sanayi Sitesi Ziyareti sonrasında açıklamada bulunan Gebze Belediye Başkan Adayı Sadık Güvenç “ Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde küçük esnafımızdan bir dokunup bin ah işittik. Özellikle Türkiye’nin ekonomik sorunları nedeniyle ara eleman ihtiyacının karşılanamadığına dikkat çeken esnafımız, çırak ve kalfa yetiştirilmediğini, artık oto sanayisinde çalışacak eleman bulamadıklarını dile getirdiler. Maliyetlerin her geçen gün artması nedeniyle zor günler geçiren esnafımızın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerimizi kendileri ile paylaştık. Gösterilen ilgi ve samimiyetten memnuniyetle ayrıldığımız bir ziyaret programı oldu. Gebzeliler görevi bize tevdi ettiklerinde küçük sanayi esnafımızın sorunlarını yine onlarla birlikte masaya yatırarak çözüme dayalı ve uygulanabilir projeleri yine onlarla birlikte hayata geçireceğiz.” Dedi.