ZAFER PARTİSİ GEBZE KENT MEYDANINDA TÜRK BAYRAK DAĞITIYOR

ZAFER PARTİSİ GEBZE KENT MEYDANINDA TÜRK BAYRAK DAĞITIYOR

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara ve partililer kent meydanında Gebzelilerle bayramlaşıyor.

Kent meydanında kurdukları stant ile Gebzelilerin bayramını kutlayan Zafer Partililer, tüm Gebzelilere Türk Bayrağı hediye ederek  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının coşkusunu kent halkı ile birlikte yaşıyorlar. 

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara gazetemiz muhabirine verdiği demeçle bayramın heyecanını ve coşkusunu tüm Gebzelilerle paylaşarak " Ulu önderimiz Gazi Mustafa ve Kemal Atatürk'ün önerisi ve Cumhuriyetimizin yegane sembolü TBMM'nin kararı ile dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımızı kutluyoruz. 

Bu bayram sadece çocuklara armağan edilmiş sıradan bir bayram değildir. 

Başkenti ve dört bir tarafı işgal edilmiş, esarete düşürülmüş aziz Türk milletinin yeniden şahlanışının, istiklal ve hürriyet ateşinin yakıldığı gündür.

Türk milletinin temsilcilerinin Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte başlattıkları ve ZAFERLE sonuçlanan egemenlik savaşının ilk adımıdır.

Bu nedenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının eski coşkusundan daha güçlü ve heyecanlı kutlanması gerektiğine inancımız tamdır.

Bugün Gebze halkı ile birlikte bu heyecanı ve mutluluğu paylaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin ebedi sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını kutluyor, bugünü bizlere armağan eden ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnetle ve özlemle anıyoruz. Aziz milletimizin bayramı kutlu olsun. "