102 YILA 102 ÇANTA HEDİYESİ

102 YILA 102 ÇANTA HEDİYESİ

CHP ÇAYIROVA’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINA ÖZEL, İÇ ISITAN, MUTLULUK VEREN PROJE

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, dünyanın en büyük kara savaşları olarak kabul edilen İstiklal Savaşı’nın önemli zaferlerinden Başkumandanlık Meydan Muharebesi Zaferinin 102 yılını Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşecek Zafer Gecesi Şöleni ile kutlayacak.

30 Ağustos akşamı saat 19.00’da başlayacak Büyük Zaferin 102 yıl kutlamalarında Şaban Kınık ve Grup Herdem, sahne alarak konser verecekler.

200 Türk Lirası ücretle izlenecek konserin geliri ise Çayırova CHP İlçe Başkanlığının aldığı karar ile ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı olarak verilecek. 

BÜYÜK ZAFERİN 102 YILINDA 102 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMI

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, yapılacak kırtasiye yardımı ile ilgili şu söleri söyledi. 

“ Ebedi önderimiz Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine olağanüstü önem verirdi. Bizde dört bir tarafı düşman orduları tarafından işgal edilmiş yurdumuzun aziz halkımızın iradesi , Atatürk ve silah arkadaşlarının dehası ile zaferle sonuçlanmış dünyanın en büyük kara savaşı olan kurtuluş savaşımızın son cephesi Başkumandanlık Meydan Muharebesi zaferinin ve düşmanın vatan topraklarından sökülüp atılmasının 102 yılında bir konser düzenlemeyi ve bu coşkuyu hep birlikte yaşamayı planladık. 

30 Ağustos Zaferinin 102 yılında düzenleyeceğimiz Zafer Şölenimizin konser biletlerinin fiyatını 200 Türk lirası olarak belirledik. Biletlerimiz şuan satışta. İsteyen herkes Zafer Şölenimize katılmak için ilçe başkanlığımızdan, mahalle başkanlıklarımızdan bilet temin edebilir.

Zafer şölenimizin ve konserimizin tüm gelirini ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yeni eğitim yılı öncesinde kırtasiye yardımı olarak vermeyi hedefledik. Zaferin 102 yılında 102 evladımızın okul çantasının ve içerisinde bulunması gereken kırtasiye ihtiyaçlarını temin ederek ailelere teslim edeceğiz.

Bu vesile de bir kez daha Atatürk’ü ve Cumhuriyet devrimlerini eğitim müfredatından çıkararak ülkemizin geleceğini ipotek altına almak ve karanlığa itmek isteyen zihniyeti esefle kınıyorum. Atatürk bu ülkenin ebedi güneşidir. Çocuklarımızın Atatürk devrimlerinin izinde yetişmesinden rahatsız olan karanlık zihniyetin iktidarlarının son döneminde hayata geçirmeyi planladıkları müfredat kabul edilemez. Hazırlanan müfredat Cumhuriyet ışığının sönmesi için hazırlanmış bir planın ilk adımıdır. TBMM’de parti grubumuz bu konuda tüm gayretlerini ortaya koymaktadır.

Yaşanan ekonomik kriz sürecinin ağırlığını tüm aileler okulların açılmasına sayılı günler kala ciddi şekilde hissetmeye başladılar. Yaşanan kriz kırtasiye malzemelerini de ağır şekilde etkiledi. Maalesef çocuklarını okula göndermek istemeyen aileler ile karşılaşıyoruz. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğinin inşasında kaliteli eğitim ve öğrenimin önemli bir rolü olacağının bilinci le konser gelirimizin tamamını ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı olarak takdim edeceğiz. Katkı sağlayan destek veren herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.” Dedi.