1T 1H'DEN ANADOLU'YA BİNLERCE OYUNCAK

1T 1H

Kısa adı 1T1H olan Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği'nin 14 ili gezecek oyuncak ve kitap yüklü kamyonu yola çıktı.

Genel başkanlığını Gebzeli iş adamı Hakan Çil'in yaptığı 1 Tebessüm 1 Hayat Derneğinin içinde binlerce çeşit oyuncak, kırtasiye malzemesi ve kitap bulunan kamyonu Gebze'den Anadolu'ya yola çıktı.

Sırasıyla Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır, Batman, Bitlis, Muş, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan, Artvin, Bingöl illerini ziyaret ederek ilk ve orta öğrenim çağındaki çocuklara karne hediyesi olarak oyuncak, kırtasiye malzemesi ve binlerce kitap götürecek olan 1T 1H Sevgi kamyonu talep edilmesi durumunda dönüş yolunda da 3 ili ziyaret edebilecek.

1 Tebessüm 1 Hayat Derneği Genel Başkanı Hakan Çil, sevgi kamyonunu Anadolu'ya yolcu etmeden yaptığı kısa açıklamada " Gönüllü bağışcılarımızın katkıları ile temin edilen yüzlerce çeşit oyuncağı, kırtasiye malzemesini ve dünya klasiklerinden oluşan binlerce kitabı Anadolu'da çocuklarımıza ulaştıracağız. Kamyonumuz 14 ili ziyaret edecek.Bu ziyaretlerde geleceğimizin teminatı çocuklarımıza karne hediyelerini dağıtacaklar. Gittikleri her yerde dokundukları her hayatın tebessüm eden yanını bize geri getirecekler. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bir Tebessüm Bir Hayat Sevgi Kamyonuna ve ekibine iyi yolculuklar diliyorum" dedi.

Gebze merkezli olarak faaliyetlerine Türkiye genelinde devam eden Bir Tebessüm Bir Hayat Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi almak ve takip etmek için www.1tebessum1hayat.org adresine göz atabilir,  gönüllü olmak için aşağıdaki iletişim adreslerini ve bilgilerini kullanabilir vereceğiniz destekler ile sizde Bir Hayatın Tebessüm Etmesine vesile olabilirsiniz.

GENEL MERKEZİ

Sultan Orhan Mah. Yeni Bağdat Cad. No:494 Gebze / KOCAELİ

TELEFON NUMARALARI

0262 646 23 24  - 0262 646 23 41 

e - mail

info@1tebessum1hayat.org

bilgi@1tebessum1hayat.org