29 HAZİRAN AKŞAMI ÇAYIROVA TSE TESİSLERİNDE NEFES KESECEK MAÇA DAVETLİSİNİZ.

29 HAZİRAN AKŞAMI ÇAYIROVA TSE TESİSLERİNDE NEFES KESECEK MAÇA DAVETLİSİNİZ.

Futbol severlerin merakla ve heyecanla beklediği ŞENER GYD Yaz Futbol Turnuvası 31 Temmuz – 10 Eylül tarihlerinde 20 takımın katılımı ile gerçekleşecek.

Turnuva öncesi tanıtım ve gala programı 29 Haziran 2022 Çarşamba akşamı saat 22.00’da İSTANBUL TSE SPOR KULÜBÜ ile GEBZE GENÇLERBİRLİĞİ FUTBOL takımları arasında oynanacak dostluk maçı ile gerçekleşecek.

Maç saati öncesinde TSE tesislerinde turnuvanın detayları, katılacak takımlar hakkında basına ve kamuoyuna turnuvayı düzenleyen ŞENER GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz tarafından açıklamalar yapılacak.

Bölgemizde düzenlenen en kapsamlı futbol organizasyonlarından biri olması hedeflenen ŞENER GYD Yaz Futbol Turnuvası’nın tanıtım toplantısına bölgemiz iş dünyasının temsilcileri, sponsorlar, katılımcı kulüplerin temsilcileri, spor camiasının temsilcileri ve basın mensupları katılacak.  

Turnuva tanıtım toplantısı, gala maçı ve yarı final, final karşılaşmaları internet üzerinden naklen yayınlanacak.

Çayırova TSE Tesislerinde yapılacak tanıtım toplantısı öncesi spor kompleksini ziyaret eden ŞENER GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz ve oğlu Timuçin Yılmaz ile İstanbul TSE Spor Kulübü geçmiş dönem başkanı TSE Başdenetçisi Fatih Soylu, yetkililerden tanıtım organizasyonu ve gösteri maçı ile ilgili bilgiler alarak fikir alışverişinde bulundular. 

FOTO- HABER : OSMAN KAYA