30 BİN LİRA PARA ÖDÜLLÜ TURNUVA NEFES KESECEK

30 BİN LİRA PARA ÖDÜLLÜ TURNUVA NEFES KESECEK

Gayrimenkul ve İş dünyasının çifte ödüllü ismi Şener Yılmaz, sosyal farkındalık projeleri ve spora olan ilgisi ile tüm alanlarda farkını ortaya koyuyor.

Futbol, güreş ve edebi eserlere sponsor olan ve elde elttiği başarılr ile adından sıkça söz ettiren iş insanı Şener Yılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Şener GYD ve Gebze Gençlerbirliği Spor Kulübü ile şimdi de futbol futbol turnuvası düzenliyor.

30 TAKIM KARŞILAŞACAK
''Dev ödüllü futbol turnuvası'' düzenleyen Şener GYD’nin turnuva tanıtımı ile ilgili reklam ve anons çalışmalarının başlaması ile birlikte turnuva futbolseverlerin yoğun ilgisini gördü.

''Şener GYD Yaz Turnuvası'' 31 Temmuz-10 Eylül arasında Gebze'de, 'Gebze Sporter' sahada gerçekleşecek. 25'er dakikadan ikişer devre oynanacak müsabakalara ilgi ilk günden başlarken, toplamda 30 takımın turnuvada yer alacağı belirtildi.

TOPLAM 30 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK
Turnuvada dereceye giren takımlara 30 bin lira para ödülünün yanı sıra kupa ve madalyalar verileceği açıklayan Şener Yılmaz, organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi.

Şener Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Sporun ve Sporcunun yanında

“Futbola doyacağımız, Gebze'nin en prestijli ve ödüllü turnuvası olacak olan bu şölene, bütün futbol severler davetlidir. Sporun her dalına katkı sunmaya çalışıyoruz. Şener GYD olarak zaten bir spor kulübümüz var. Gebze Gençler Birliği kulümüzle bizde turnuvada yerimiz alacağız. Bununla beraber çıtamızı yükselterek , Gebze'mizin güzide takımlarını sahamızda buluşturacak kupa ve nakdi ödülle taçlandıracağız. Gördüğümüz ilgi , kararımızın doğru olduğunu teyit etti. Futbol severleri, halı sahanın coşkusuyla buluşturacağız. Birinci olan takıma 12 bin, ikinciye 7 bin, üçüncüye 4 bin, dördüncü takıma ise 2 bin lira ödül verceğiz. Kupa ve madalyalarımızı da sunacağız. Gebze'de iz bırakmak, bir tarih yazmak ve çok konuşulacak bir turnuva tertip ettik. Futbol severler, iş insanları, siyasiler, sanatçılar ve medya bu sahada olacak. Şimdiden keyifli ve centilmence maçlar çıkacağını söyleyebilirim. Herkesi turnuvamızı izlemeye, takımına güvenenleri de aramızda olmaya davet ediyorum. ''

TURNUVADA YER ALMAK İÇİN
Diğer yandan; gol kralı, en iyi kaleci, en centilmen takımında 2 bin lira ile ödüllendirileceği Şener GYD Futbol Turnuvası'na katılmak ve bilgi almak isteyenlerin 0539 680 56 81 telefondan bilgi alabilecekler.