3S SOSYAL HİZMETLER ÇOK İDDİALI

3S SOSYAL HİZMETLER ÇOK İDDİALI

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI İLE GEBZE BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN 3S SOSYAL HİZMETLER VE DANIŞMANLIK FİRMASI KISA SÜREDE SEKTÖRÜNDE İSMİNDEN BAHSETTİRMEYİ BAŞARDI.

2019 yılında bölgemizde faaliyet göstermeye başlayan 3S Sosyal Hizmetler Danışmanlık firması  kısa sürede sektörünün en başarılı isimleri arasında yer almayı başardı.

Şirketin kurucusu ve yöneticisi Serhak Kiren, faaliyet alanları ve kısa sürede elde edilen başarıları ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada " Kimseyi müşteri gözü ile görmüyoruz. Biz, firmamızdan hizmet talep eden her firmaya her müteşebbise çözüm ortağı olarak onların talep ettikleri hizmetin tam karşılığını sunarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Bodrolama, danışmanlık hizmetleri, personel temini, temizlik hizmetleri, organizasyon hizmetleri ana iş kollarımız. bu başlıklarında bölgemizde bir çok firmaya hizmet veriyoruz. 3S'i sektörün diğer temsilcilerinden ayıran en önemli özelliğimiz para kazanmanın ikinci planda olması. Türkiye ekonomisinin şah damarı olarak kabul edilen Gebze'de bulunan bir çok sanayi kuruluşu bizim mutlak hakim ve uzman olduğumuz hizmet alanlarında maalesef Gebze dışından özellikle İstanbul bölgesindeh temin yoluna gidiyorlar.." dedi.

Açıklamaları ile firma başarılarının tesadüf olmadığını ortaya koyan Kiren, sözlerine şöyle devam etti.

"Biz 3S olarak A sınıfı hizmet kalitemiz ile başta sanayi kuruluşlarımız olmak üzere hizmet alımında Gebze dışından tedarikçi temin edilmesinin önüne kocaman bir set çekmek böylelikle hizmet talep eden firmaların ihtiyaçlarının daha kısa sürede temin edilmesini sağlamayı hedefliyoruz. bu konuda iddialıyız. İstanbul firmaları ile rekabet edebilecek bilgi, deneyim ve uzman kadromuz var. Sadece iş verenin aklında oluşmuş o algıyı yıkmaya çalışıyoruz. Temas kurduğumuz tüm firmalar ile iyi ilişkiler oluşturduk. Gelecek yıl kapasitemizin iki katına çıkmayı hedefliyoruz." dedi.

Personel temini , insan kaynakları, ev ve ofis temizlik hizmetleri alanında faaliyet gösteren 3S ile tanışmak isterseniz Adres Hacı Halil mahallesi Adliye caddesi Ekber Yılmaz iş merkezi  no 32 Gebze. Telefon numarası ise 0262 642 40 96 - 0539 648 41 67