ABDULKADİR VE MUHAMMET ALİ, ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATIYORLAR

ABDULKADİR VE MUHAMMET ALİ, ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATIYORLAR

İş dünyamızın genç ve başarılı ismi Murat Doğan’ın biricik evlatları Abdulkadir ve Muhammet Ali Pazar günü tertip edilen sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımlarını atacaklar.

MHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı, MAGİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi; Doğan Turizm ve Lojistik firmasının Yönetim Kurulu Başkanı genç ve başarılı iş adamlarımızdan Murat Doğan ile eşi Semra Doğan’ın biricik evlatları Abdulkadir ve Muhammet Ali, 12 Haziran Pazar günü Muallimköy kavşağı Güney yanyol üzerinde kurulu bulunan Hotel Delta Kır Düğün Alanları Cennet Bahçesinde düzenlenecek sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımlarını atacaklar. Doğan çiftinin Zehra isminde birde kız çocukları var.

Merhum İsmail İnan ve Abdullah Doğan’ın torunları Abdulkadir ve Muhammet Ali’nin sünnet düğünleri için tüm hazırlıklar tamamlandı. 12 Haziran Pazar günü saat 19.00 – 23.00 arasında Hotel Delta Kır Düğün alanlarında gerçekleşecek sünnet cemiyetinin heyecanını yaşayan genç ve başarılı iş insanı Murat Doğan gazetemiz muhabirine yaptığı kısa açıklamada “ Mutluluk verici bu heyecanımızı bizimle paylaşmak isteyen tüm dostlarımızı düğünümüze bekliyoruz. Allah hepimizin evlatlarının nice mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin” dedi.