ADALET, LİYAKAT, AHLAK, ŞEFFAFLIK

ADALET, LİYAKAT, AHLAK, ŞEFFAFLIK

Gebze'de partisinin mahalle ve köy temsilcileri ile bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Türkiye'nin yakın gelecekte sahip olması gereken siyasi atmosferi bu sözlerle özetledi.

Saadet Partisi tarafından ülke genelinde başlatılan mahalle ve köy temsilcileri hamle programı çerçevesince Gebze'de düzenlenen eğitim toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, partisinin mahalle ve köy temsilcilerine önemli mesajlar verdi.

Aydın toplantının açılışında kısaca ülke gündemine değindikten sonra mahalle başkanlarına hitaben yaptığı konuşmada şu sözlere yer verdi.

"Sizler partimizin en önemli görevini yerine getiren arkadaşlarımızsınız. Bizim tüm teşkilat mensuplarımız şu esasları prensip edinmeliler, Bunlar Ayrıştırıcı Değil Birleştirici, Kutuplaştırıcı Değil Kucaklayıcı, Kuvveti değil Hakkı Üstün Tutan, Siyasi Rantı değil Halka Hizmeti Esas Alan bir yönetim şekli.

Bizim yönetim anlayışımızda olmazsa olmazlarımızdan Adalet'tir. Liyakat, İstişare, Ahlak, Şeffaflık ve Denetim, Plan ve Programlı bir yönetim anlayışına sahip bir parti olarak bayrağı bizden evvel taşımış kadrolarımızın yaptığı gibi toplumun huzuru ve refahı için gece gündüz demeden gerçekleri ama sadece gerçekleri ülkenin her karış toprağında yaşayan vatandaşlara anlatmak gibi bir görevimiz var. "

Aydın'ın katıldığı mahalle ve köy temsilcileri ile il ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantının devamında mahalle ve saha çalışmaları değerlendirildi.