ADALET PARTİSİ’NDE DODURGA HEYECANI

ADALET PARTİSİ’NDE DODURGA HEYECANI

Genel Başkanlığı Prof.Dr. Vecdet Öz’ün yaptığı Adalet Partisi’nde 3 Temmuz’da gerçekleşecek Dodurga Beldesi Belediye Başkanlığı seçimlerinin heyecanı var.

2015 yılında merhum Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in oluru ile yeniden kuruluş çalışmaları başlatılan Adalet Partisi’nin 1980 askeri ihtilalinin sonrasında ilk kez seçimlere katılacak olması parti içinde büyük bir heyecan yarattı.

2014 yılında belde statüsü elinden alınan ve YSK’ya yapılan itiraz sonrası belde olma hakkı geri iade edilen Çankırı ilinin Orta ilçesine bağlı Dodurga beldesinde 3 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan belediye başkanlığı seçimlerine beldenin en başarılı siyasetçilerinden Emine Yayla ile girecek olan Adalet Partisi’nin genel merkezi seçim zaferinden emin.

Adalet Partisi 17 Haziran Cuma günü merhum Süleyman Demirel’in vefatının yıldönümü nedeniyle Dodurga beldesinde mevlidi şerif okutacak. Dodurga beldesindeki anma programına genel başkan Vecdet Öz’de kurmayları ile birlikte katılacak.

SEÇİM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Dodurga Beldesinde gerçekleşecek Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği seçimleri öncesinde siyasi çalışmalarına bu belde de hız veren Adalet Partisi’nde Genel Başkanvekili Mehmet Salih Akgün Dodurga beldesinde partisinin Belediye Başkan Adayı Emine Yayla ve meclis üyesi adayları ile bir araya geldi.

DODURGA'DA 1400 SEÇMEN VAR

Tecrübeli siyaset adamı Dodurga beldesindeki temaslarının ardından yaptığı açıklamada “ 42 yıl sonra ilk seçimlere Adalet Partisi bayrağı altında katılacağız. Adayımız Emine Yayla beldesinde çok sevilen önemli siyasi isimlerden biri. Belediye Başkanlığı yarışında belde de edindiğim ilk izlenimler partimiz ve adayımız için büyük bir zaferi işaret ediyor. Belde nüfusuna kayıtlı 1400 seçmen bulunuyor. 3 Temmuz’da Dodurga halkının teveccühü ile Adalet Partisi’nin ilk belediyesini kazanmış olacağız. Adayımıza başarılar diliyoruz.” Dedi.