ADNAN SAK'TAN BAYRAM MESAJI

ADNAN SAK

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ ÜRETİCİSİ ISPARTARIM'IN YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN SAK, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.

Aslen Rizeli, Gebzeli iş adamı, Faz Döküm AŞ ve Türkiye'nin en büyük tıbbi ve aromatik bitki üretimi yatırımcısı ISPARTARIM'ın kurucusu Adnan Sak yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi.

" Zor bir sürecten geçiyoruz. Devlet ve millet elele bu zor günleri atlatacağız. Yaşanan bu acı tecrübe bizlere daha çok çalışmak ve üretmek zorunda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu uğurda bizlerde her geçen büyüyen ekim arazilerimizle TÜrk ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz.

Üreteceğiz, güçleneceğiz, devletimizin gücüne güç katacağız. Bizler burada evlerimizde oturmaktan sıkılırken Filistin'da, Arakan'da, Doğu Türkistan'da soydaşlarımıza ve din kardeşlerimize yapılan zulmü üzülerek takip ediyoruz.

Bu bayram vesilesi ile dünyada akan gözyaşının ve kanın son bulmasını temenni ediyorum. Hasret kaldığımız özlediğimiz mutluluk dolu günlerin hep yakında olduğuna inancım ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."