AK PARTİ CUMHURİYET MAHALLESİ TAMAM

AK PARTİ CUMHURİYET MAHALLESİ TAMAM

Adalet ve Kalkınma Partisi Cumhuriyet mahallesi başkanlığınca sandık görevlileri toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti Gebze İlçe Başkanım Recep Kaya, İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Önal,İlçe Başkan Yardımcısı Bülent Töngel,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Gebze Belediye Meclis üyelerim Harun Penbegüllü ve Davut Kabaca’nın katıldığı Cumhuriyet Mahallesi sandık görevlileri toplantısına mahalle başkanı Eyüp Süsoy ev sahipliği yaptı.

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı Cumhuriyet mahallesi sandık görevlileri toplantısı ile ilk toplantısı gerçekleştirmiş olurken, toplantıda teşkilat üyelerine ve sandık görevlilerine hitaben konuşan Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi vatandaşın yanında olduklarını kaydederek “ 2023 hedeflerimize adım adım yürüyoruz. Bugün Cumhuriyet mahallesi ile başladığımız sandık görevlileri toplantılarımızı aralıksız olarak sürdürerek 2023 yılında yapılacak genel seçimlere hazırlanacağız. Berat kandilimizi idrak ediyoruz. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yarın ise 18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümünde şehitlerimizi anarken Avrupa ve Asya’yı 5. Kez birbirine bağlayan dev eser 1915 Çanakkale köprüsü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Onlar konuşur Ak Parti yapar. Milletimize ülkemize hayırlı hizmetler yapma yarışından asla geri durmayacağız inşallah.” Dedi.

Sandık görevlilerinin sorularını yanıtlayan AK Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, eğitim işleri komisyonu ve teşkilat başkanlığınca sandık görevlilerinin eğitimlerinin aralıksız süreceğini sözlerine ekleyerek Cumhuriyet mahallesi başkanı Eyüp Süsoy’a teşekkür etti.