AK PARTİ GEBZE, AFYON VALİSİ ÇİÇEK'İ ZİYARET ETTİ.

AK PARTİ GEBZE, AFYON VALİSİ ÇİÇEK

Adalet ve Kalkınma Partisi Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ve beraberindeki heyet, bölgemizin yetiştirdiği kıymetli bürokrat Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret ettiler.

Bölgemiz iş ve siyaset dünyasının duayen isimlerinden İbrahim Çiçek'in oğlu, Gebze'nin sokaklarında çamurunda büyümüş gurur vesilemiz Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in Gebze'den konukları vardı.

AK Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Başkanvekili ve Hukuki işlerden sorumlu başkan yardımcısı Raif Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Faruk Gevher ve İstişare kurulu üyesi Ahmet Köse bölgemizin yetiştirdiği başarı bürokrat Vali Çiçek'i makamında ziyaret ederek hasret giderdiler.

Gebze'nin en değerli markası Gebzespor'umuzun Afyon kampında konaklama giderlerini karşılayarak kulübümüze büyük bir vefa örneği gösteren, Kastamonu Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde İçişleri bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile bölgeye giderek koordinatör vali olarak vatandaşlarımızın yaralarının sarılmasında devletimizi temsilen önemli bir rol üstlenen Vali Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti heyeti, Gebzelilerin selam ve dualarını da vali beye ulaştırdı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, uzun süredir ziyaret etme imkanı bulamadığı Gebze'yi çok özlediğini ifade ederek, Gebze halkına sevgi ve selamlarını iletti.

AK Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ise vali beyin başarıllı çalışmalarından, özellikle Türkiye'de bir ilke imza atılarak projelendirilen Kano merkezinin tamamlanmış olmasından Gebzeliler olarak gurur duyduğumuzu yineleyerek Vali Çiçek'e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.