AKAR PAŞA’DAN HAKAN ÖZSOY’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

AKAR PAŞA’DAN HAKAN ÖZSOY’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

İstanbul Tüyap Kongre Merkezi’nde düzenlenen IDEF’23 Savunma Sanayii Fuarına katılan NETROB Teknoloji standı ziyaretçileri kendine hayran bıraktı.

Eski Genelkurmay Başkanı , Önceki Dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Paşa, Netrob Teknolojileri A.Ş’yi, İDEF Savunma Sanayi Fuarında Ziyaret Etti.

Netrob Şirketi CEO’su Hakan Özsoy’un Sunumuyla üzerinde çalıştıkları insansız kara savunma aracı ile ilgili detayları dinleyen paşa şirket çalışanlarına teşekkür edip Özsoy ve ekibine tecrübelerini aktardı. Akar, savunma sanayisinde atılan adımların Türkiye’nin terörle mücadelesinde önemli bir rolü olduğunun altını çizerek Hakan Özsoy’a ve Türk mühendislere savunma sanayisinin gelişiminde önemli görevler düştüğünü hatırlattı.

25-28 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Tüyap Kongre Merkezi’nde düzenlenecek IDEF’23 Savunma Sanayii Fuarında yer almaktan gururlu olduklarını ifade eden Kocaelili iş insanı Hakan Özsoy ise imkan verildiğinde Türk mühendislerinin neler başarabildiğinin bu fuarla bir kez daha ortaya konduğunu belirterek yerli ve milli savunma sanayi teknolojilerinin gelişiminde Netrob Teknoloji olarak üstlerine düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduklarını belirterek, herkesi fuarı ve Netrob stantını ziyaret etmeye davet etti.