Ali Kemal Aydın, Babacan’la Görüştü

Ali Kemal Aydın, Babacan’la Görüştü

Gebzeli iş insanı Ali Kemal Aydın Deva Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Ali Babacan ile görüştü.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın daveti üzerine ile Deva Partisi Genel Merkezini ziyaret eden Ali Kemal Aydın, Babacan’a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Babacan tarafından dikkatle dinlenen Aydın, Genel Başkanın sorularına cevap verirken,  merak edilen renkli kişiliği hakkında da  bilgiler verdi.

“Benim olduğum yerde benim bir farkım olmalı”

Deva Partisi Genel Başkanı Babacanın sorularını yanıtlayan ve kendisi ile ilgili merak edilen konularda bilgiler veren Ali Kemal Aydın, Babacan'ın 'Kocaeli bizim örgütümüzün en çalışkan ve başarılı olduğu ilimizdir. Sizin bakışınızla sorayım neden Deva Partisi dediniz' sorusuna, Ali Kemal Aydın, “Benim olduğum yerde benim bir farkım olmalı, farkım yoksa bende yokum. Bu çok önemlidir benim için" dedi.

Babacan: “Ankara’ya sizi yine bekliyorum”

Deva Partisi Genel merkezinde Yönetim Kurulu Üyesi Van eski milletvekillerinden İkram Dinçer ve Genel Merkez Danışmanlarından Mehmet Emin Ekmen tarafından karşılanan iş insanı Ali Kemal Aydın, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Ankara’da bir saate yakın bir süre ikili olarak görüşme fırsatı buldu.

Çeşitli konularda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan ziyarette Aydın’ı dikkatle ve ilgiyle dinleyen Babacan, “ Harika mükemmel bir kişiliğiniz var, programlarımızın karşılıklı olarak uygun olduğu ilk fırsatta bir kez daha bir araya gelmek isterim. Fikirleriniz bizim için önemlidir. Buraya artık nasıl geleceğinizi biliyorsunuz, bekliyorum mutlaka tekrar bir araya gelelim. görüşelim” dedi.

Aydın’dan Babacan'a 3D Atatürk tablosu

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından Deva Genel Merkezinde kabul edilen iş insanı Ali Kemal Aydın görüşme sonrasında Babacan’a 3 Boyutlu Atatürk tablosunu hediye etti. Tabloya dikkatle bakan Genel Başkan Babacan, “Benim için bu bakışlar çok önemli, nereden bakarsanız bakın onu görüyorsunuz, onun çizgisi bizim için elbette ki bir yol bir işarettir. Bu önemli hediyeniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aydın’a Yeşil Işık göründü.

Gebze’de yaptığı çalışmalarla bölge halkına önemli mesajlar veren, yerel ve ulusal basın temsilcileri ile sıkça bir araya gelerek çalışmalarını aktaran Ali Kemal Aydın’ın, siyasete girmek için çıktığı yolda Deva Partisi ile görüşmelerinin devam edeceği görülüyor.

Ali Kemal Aydın Ankara yolcusu mu?

Siyasi arenada hareketli günler geçiren ve üst düzey görüşmelerini sürdürdüğü Ankara’dan olumlu bilgi ve görüşmelerle dönen Ali Kemal Aydın’ın, bundan sonra yapacağı siyasi çalışmalar ve temaslar merakla bekleniyor.

Benim Gebze’ye vefa borcum var

Ankara’da Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya gelmesinin ardından kısa bir açıklama yapan Gebze’li iş adamı Ali Kemal Aydın, “ Benim bugünkü konumumu öncelikle Gebze’ye, Gebzelilere ve Kocaeli halkına borçluyum. Bu bölgeye benim vefa borcum var, Allah nasip kısmet ederse bu borcumu siyasi kimliğimle hizmet ederek vermek istiyorum” dedi.

7. GÜN HABER / Özden DEMİRCİ