ARDAHANLILAR GÖREV BAŞINA

ARDAHANLILAR GÖREV BAŞINA

Hedeflerini Serhat Ardahanspor’u 1. Lige taşımak olarak açıklayan kulüp başkanı Aykut Karagöz, yönetim kurulu üyelerinin desteği ile forma satışı kampanyası başlattı.

İş dünyasında başarılarını alkışladıkları hemşerilerini Serhat Ardahanspor’u zirveye çıkarmak için göreve davet eden Karagöz, yaptığı yazılı açıklama ile tüm Ardahanlıları forma satın alarak kulübe destek olmaya davet etti. Başkan Karagöz yazılı açıklamasında şu sözlere yer verdi.

“ Önceden neler olmuş ben bilmem, ilgilenmemde. Benim niyetim hep birlikte Ardahansporumuzu hak ettiği lige taşımak. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte nam peşinde değiliz. Namda şöhrette Serhat Ardahanspor’un olmalı. Lige katılamıyorduk, elimizi gövdemizi kulübümüz için taşın altına koyduk. Şimdi iş dünyasında Ardahan’ı temsil eden birbirinden başarı iş insanlarımızı göreve ve takıma sahip çıkmaya davet ediyoruz. Söz konusu Ardahan ise kimseden icazet almam. Ardahan büyük bir ildir. 5-10 kendini bilmezden çok büyüktür. Plakası 75’dir. Bize düşen takıma ve kentimize sahip çıkmaktır. Tüm Ardahanlıları kulübümüzün formasını satın alarak, yaşanacak şampiyonluklarda pay sahibi olmaya davet ediyorum.”  


SERHAT ARDAHANSPOR’A DESTEK AMAÇLI
FORMA VE ATKI SİPARİŞİ İÇİN İRTİBAT
0 (532) 289 34 75