ATALI'DAN BABACAN'A SERT TEPKİ

ATALI

Saadet Partisi Gebze İlçe Sekreteri Şaban Atalı, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın twitter hesabından yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi.

Ünlü ses sanatçısı Sezen Aksu'nun Türkiye gündemine oturan şarkısının sözleri üzerinden yapılan yorumlar ile ilgili görüşlerini belirten Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Twitter hesabından yaptığı açıklamada " Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. #SezenAksu’nun hedef alınması kabul edilemez."

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşıma sert tepki gösteren Saadet Partisi Gebze ilçe sekreteri Şaban Atalı ise Babacan'ın paylaşımında yer alan sözlere yayınlayarak " Al Birini Vur Ötekine, Ayetleri Haklı Çıkarttığınız İçin Teşekkürler Ali BABACAN ..."Küfür Tek Millettir."...Ey Millet Şunu da Unutmamak Lazım..."Aç Canavara Karşı Teveccüh Etmek,Onun İştahını Artırır ve Sonunda Döner Dişlerinin Kirasını İster."...Bir Oy Uğruna Bunu Yapmak Siyasetçiye Yakışmadı......Özgürlük Başkalarının Kutsallarına Dil Uzatmamalı."dedi.