ATLI DAYANIKLILIK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GEBZE’DE

ATLI DAYANIKLILIK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GEBZE’DE

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU ATLI BİNİCİLİK ŞAMPİYONASI 18-20 EKİM TARİHLERİ ARASINDA GEBZE ATLI SPOR KULÜBÜNDE GERÇEKLEŞECEK

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer ve Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit İpek’in ev sahipliğinde gerçekleşecek Türkiye şampiyonasına Spor Toto teşkilatı, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı katkı sağlıyor.
20.40.60.80.100 kilometre mesafelerinde gerçekleşecek Türkiye şampiyonası yarışlarına 19 kulüp, 107 at ve sporcu ile bireysel yarışmacılar katılacak.
GASK Başkanı Halit İpek, Atlı Dayanıklılık Türkiye Şampiyonası öncesinde yaptığı kısa açıklamada “ Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Federasyonumuzun , valiliğimizin ve Büyükşehir belediyesinin katkıları ile İstanbul Park Orman Düzmeşe Mesire alanında yapacağımız şampiyonada 19 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de de ödül törenimizi gerçekleştireceğiz. Ayrıntılı bilgi almak için yarış severler bize 0532 212 53 94 numaralı telefondan bize ulaşabilecekler. Tüm Gebzelileri festival havasında geçmesini umduğumuz Türkiye Şampiyonasına bekliyoruz.” Dedi.