Aydın,Gültekin Şenel’i Ziyaret Etti

Aydın,Gültekin Şenel’i Ziyaret Etti

Gebze Sevdalısı Ali Kemal Aydın haftalık ziyaret programları kapsamında, Gebzeli İş İnsanı Gültekin Şenel’i Ziyaret Etti.

Ali Kemal Aydın, merkezi Gebze’de bulunan TÜKSİAD ( Tüm Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği) Genel Başkanlığı ve Gebze eski Kent Konseyi Başkanlığı gibi bir çok STK’larda aktif görevlerde bulunan GÜMÜŞAY Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gebze’li iş insanı Gültekin Şenel’i çalışma ofisinde ziyaret etti.

“BİLGİ VE BİRİKİMLERİ HER ZAMAN REHBERİM OLMUŞTUR”

Gebzeli İş İnsanı Gültekin Şenel ile İki eski dost olduklarını dile getiren Ali Kemal Aydın, “ Ben her platformda bilgi ve birikimlerinden faydalandığım kardeşim Gültekin beyin bana kattığı çok önemli bilgi ve birikimleri her zaman rehberim olmuştur, bu nedenle ondan her alanda aldığım destek ve bana verdiği bilgileri doğru yerde, doğru alanlarda kullanmama vesile olmasından ötürü kendisine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“SEVDİĞİM, TAKTİR ETTİĞİM KARDEŞİMDİR”

Gebze’de renkli kişiliği ile tanınan Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi iş insanı Ali Kemal Aydını GÜMÜŞAY Grupta ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirten Gebze’nin önemli isimlerinden iş insanı Gültekin Şenel, “ Ali Kemal bey, sevdiğim taktir ettiğim söylediğinin ve yaptığının arkasında duran, amasız mümasız bir kişiliğe sahip kardeşimdir gerçekleşen ziyaretinden ve keyifli sohbetinden ötürü kendisine bende teşekkür ediyorum” dedi. Eski dost Aydın ve Şenel geçmişten kalan dostluklarını gerçekleşen ziyarette eski anılar ve sohbetleriyle sürdürmekten son derece mutlu olduklarını belirtti.

ŞENEL’E  ATATÜRK TABLOSU HEDİYE ETTİ

Gebze ve Atatürk sevdalısı Ali Kemal Aydın, çok eski dostum, değerim diye hitap ettiği Gebze’li iş insanı Gümüşay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel’e gerçekleşen ziyareti sonrası 3 boyutlu Atatürk Tablosu hediye etti. Ali Kemal Aydın’dan Atatürk tablosunu alan Şenel, “ Anlamı çok büyük böylesi önemli bir hediye özelliklede nereden bakarsanız bakın Mustafa Kemal Atatürk’ün size baktığını görmek beni çok mutlu etmiştir, kardeşim Ali Kemal Beye nazik düşüncesi ve hediyesi için tekrar teşekkür çok ediyorum” dedi.