AZERİ VE ÜNLÜ'DEN BAŞKAN BÜYÜKAKIN'A ZİYARET

AZERİ VE ÜNLÜ

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erkan Azeri ve İl Başkanı Aydın Ünlü, KBB Başkanı Doçent Dr. Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

Pandemi ile mücadelede normalleşme süreci ile ilgili fikir alışverişinde bulunulduğu belirtilen ziyarette MHP, MYK Üyesi Erkan Azeri başkan Büyükakın'ı geride kalan 3 aylık sürede ortaya koyduğu mesaiden ötürü tebrik etti. Azeri " Cumhur ittifakı tüm ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli'de de büyük bir iş birliği içinde pandemi ile mücadelede ciddi bir başarı yakalamıştır. Bu başarıda en önemli rolü sayın başkan oynamış , tedbirlerin uygulanmasının yanı sıra özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çağrılarına anında yanıt vererek Kocaeli halkının gönlünde farklı bir yer kazanmıştır" dedi.

MHP İl Başkanı Ünlü ise Kocaeli genelinde hiç bir esnafın yaşanan süreçten mağdur olmaması için çizilen yol haritasına hassasiyetle uyulacağına dikkat çekerek " Büyükşehir belediye başkanımız , Cumhur ittifakı ortakları ve Ülkücüler hep birlikte bu zor sürecin geride bırakarak kontrollü bir şekilde normalleşmenin gerçekleşmesi için azami ölçüde dikkat ederek çalışmalarımıza aralıksız olarak sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Büyükakın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  " Salgınla mücadele de geride bıraktığımız süreç henüz ilk adım. Tüm ensafımıza ve vatandaşlarımıza bu ziyaret vesilesi ile bir kez daha sesleniyorum. Virüs bizlerin alacağı tedbirlerden daha güçlü değil. Cumhur ittifakının istikrarlı birliği sonucunda son 2 ay içerisinde bölgemizde ve ülkemizde kazanım hanesine yazdırma gurur yaşadığımız sağlık kompleksleri ve hastanelerin pandemi ile mücadelede elde edilen başarıda rolünün ne kadar büyük olduğunu hepimiz gördük. Şimdi yeni bir sürecin ilk adımını atıyoruz. bu süreçte tedbirlerden taviz vermeden vatandaşımız, esnafımız ile koordineli bir şekilde mücadelemizi azami dikkat ve ciddiyetle sürdüreceğiz. MASKE - SOSYAL MESAFE - TEMİZLİK " dedi.