BAH Darıca Hastanesi Lansman İftarlarına Devam Ediyor

BAH Darıca Hastanesi Lansman İftarlarına Devam Ediyor

BAH Darıca Hastanesi Lansman İftarlarına Devam Ediyor

BAH Darıca Hastanesi Lansman İftarlarına Devam Ediyor

Açılışına az bir zaman kala yeni hastanesinde Ramazan Ayı süresince her akşam çok sayıda katılımcıya iftar daveti düzenleyen Büyük Anadolu Sağlık (BAH ) Grubu geçtiğimiz akşam bölgenin önemli iş insanlarını ağırladı.

Aralarında Bilge Koleji Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt ve Çelikbilek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çelikbilek ‘ in de olduğu iftar davetinde bölgenin tanınmış iş insanları biraraya geldi.

 BAH Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ;  hasta hizmetinin lansman iftarları akabinde başlayacağını ifade ederek , yatırımın  bölgemize , ülkemize ve sağlık camiasına hayırlı olması temennisiyle tüm davetlilere katılımları için teşekkür etti.
Ney dinletisi eşliğinde başlayan program   iftar yemeği sonrası hastane turu ile devam etti.

BAH Darıca Hastanesi hakkında

Sağlık sektöründe 28 senedir  hizmet veren Büyük Anadolu Sağlık  (BAH ) Grubu ‘ nun üçüncü büyük hastanesi   BAH Darıca , 20.000 metrekarelik alanda akıllı bina mimarisi ile tasarlanmış olup  ; teknik altyapısı , üst düzey teknolojisi ve tüm branşlarda uzman profesyonel kadrosu  ile bölgede yeni bir referans merkezi olmayı hedefliyor.
Hasta konforunun ve mahremiyetinin ön planda tutularak tasarlandığı 150 yatak kapasiteli hastanede tüm branşlarda , 1’ i hibrit olmak üzere toplam  7 ameliyathane , 3. seviye erişkin ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri ile yurtiçi ve yurtdışından  geniş bir hasta portföyüne hizmet verilmesi planlanıyor.

Akademik Kadro
  Tam kapasiteyle çalışmaya başladığında 450-500 kişiyi istihdam edecek olan BAH Darıca akademik kadrosunu da genişletiyor.
2016-2020 yıllarında Konya Selçuk Üniversitesi ‘ nde rektörlük görevi yapan Prof. Dr. Mustafa Şahin‘in akademik direktörlüğünü ;  Kocaeli eski İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ‘ in de başhekimliğini üstlendiği BAH Darıca  Hastanesi yurtiçi ve yurtdışından sağlık kuruluşları ve üniversiteler ile yaptığı kapsamlı  işbirliği anlaşmalarıyla akademik ve sağlık alanında birçok açılımı hedeflemektedir.
Alanında uzman profesyonel hekim kadrosu ile bariatrik ve metabolik cerrahi (obezite ve diyabet cerrahisi ) , onkolojik cerrahi (kanser cerrahisi) , beyin ve omurilik cerrahisi , mikro cerrahi başta olmak üzere tıbbın birçok alanında  özellikli ameliyatların yapılabileceği bir hastane olan BAH Darıca Hastanesi verdiği sağlık hizmetini ülke genelindeki hastalara yaygınlaştırmayı hedeflemektedir.
 Uzun yıllar Samsun ‘ daki hastanelerinde yurtdışı sağlık turizmi çalışmalarına ağırlık vermiş olan BAH Grubu , bu alanda edindiği tecrübe ve bilgi birikimini   Darıca ‘ da, yeni hastanesinde geliştirmeyi planlıyor.

Sağlık Sektöründe Yapay Zeka
 Son yıllarda dünyada çeşitli alanlarda kullanılan yapay zeka teknolojisini, hastalara daha özel hizmet sunabilmek adına iş geliştirme programlarına dahil eden hastane , yapay zeka alanındaki gelişmeleri de yakından takip ederek, sağlık hizmetleri sunumuyla birleştirmeyi planlıyor.